Șoferul unui autoturism a murit după ce a intrat frontal într-un autocamion, pe DN 2A, în Ialomița

3 săptămâni in urmă 8

Un bărbat de 45 de ani a murit, joi, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune frontală cu un autocamion pe DN 2A, în zona localităţii ialomiţene Ograda.

„Pe DN 2A – E60, în afara localităţii Ograda s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane. Din verificările efectuate a reieşit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism şi un TIR, în urma impactului rezultând decesul conducătorului autoturismului, un bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Slobozia”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

Conform aceleiaşi surse, etilotestul a indicat că şoferul camionului nu se afla sub influenţa alcoolului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa a informat că, în urma impactului, şoferul autoturismului a rămas blocat în habitaclu.

„Cu ajutorul echipamentelor şi procedeelor specifice, pompierii au descarcerat din interiorul autoturismului victima, care din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarată decedată de către echipajul SAJ de la locul intervenţiei”, precizează ISU Ialomiţa.

Circulaţia în zona producerii accidentului s-a desfăşurat alternativ, pe o singură bandă, până la finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi a cercetării la faţa locului.

sursa foto: Facebook/ IGSU

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă