Șoferul de Ferrari, care a luat pe capotă un poliţist din Bocşa, are pe numele său un mandat european de arestare

2 luni in urmă 33

De Alin Stan.
Publicat: 13.08.2021, 14:07.
Actualizat: 13.08.2021, 14:08

S-au tras focuri de armă pe o stradă circulată din Bocşa, Caraş-Severin, după ce şoferul unui Ferrari ar fi lovit intenţionat un poliţist. Bărbatul se îndrepta spre o nuntă, cu muzica dată la maximum şi live pe Facebook, când agentul a vrut să-l tragă pe dreapta. Individul a accelerat şi a fost oprit mai târziu, cu focuri de armă.

Scenele desprinse parcă din filme au avut loc pe o stradă din Bocşa. Şoferul bolidului de lux se grăbea să ajungă la o nuntă şi împreună cu pasagerii petreceau în toi în maşină. Un poliţist l-a somat să oprească şi să arate actele, dar bărbatul de la volan a refuzat. Ba mai mult, după ce a încetinit, a călcat acceleraţia şi l-a lovit pe agent cu maşina. Colegul poliţistului lovit a scos arma şi a tras mai multe focuri spre maşina fugarului, un Ferrari de sute de mii de euro.

Şoferul fugar de 42 de ani a fost oprit însă la câteva sute de metri distanţă de un alt filtru de poliţie şi a fost reţinut. Chiar înainte de incident, bărbatul împreună cu pasagerii îşi făceau încălzirea înainte să ajungă la nuntă. Petreceau cu muzica dată la maximum în maşină şi făceau live-uri pe Facebook.

Şoferul are pe numele său un mandat european de arestare

Poliţistul rănit a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Şoferul, însă, a rămas pe mâna poliţiei. Pe numele acestuia este emis şi un mandat european de arestare.

Alina Boeru, purtător de cuvânt IPJ Caraş-Severin: Acesta urmează a fi prezentat prin videoconferinţă Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, în vedrea demarării procedurilor de extrădare.

Avocatul şoferului: Din punctul meu de vedere nu s-a sustras sub nici o formă. S-a reţinut infracţiunea de ultraj, s-a reţinut faptul că dumnealui cu intenţie ar fi lovit cu maşina acel poliţist.

Aparatul etilotest a arătat că şoferul bolidului de lux nu consumase alcool înainte. Şoferul are aşadar probleme cu legea. Şi nu numai în România, ci şi în afara ţării. Acesta are pe numele său un mandat european de arestare emis de autorităţile din Austria pentru infracţiuni contra patrimoniului. Acum, potrivit avocatului, bărbatul a primit măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă