Șoferul care a spulberat cu mașina barierele de cale ferată de la Brănești era beat / După aproximativ o oră, el s-a răsturnat cu mașina

2 luni in urmă 17

Polițiștii au stabilit că șoferul care a spulberat cu mașina barierele de cale ferată de la Brănești, chiar înaintea trecerii unui tren, era beat. La aproximativ o oră, el s-a răsturnat cu mașina.


Poliția Ilfov a transmis vineri seară că polițiștii din Pantelimon s-au sesizat din oficiu în urma imaginilor apărute în spațiul public și au deschis un dosar penal, iar în urma verificărilor au stabilit că șoferul care a distrus barierele a fost implicat ulterior într-un accident rutier.

Astfel, în jurul orei 20.50, în timp ce circula pe DN3, dinspre Brănești către București, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în parapeții de pe partea stăngă a sensului de mers, după care s-a răsturnat în afara șoselei. Mașina - în care alături de șofer se mai aflau două persoane - s-a răsturnat pe plafon.

În urma accidentului, a fost rănit și transportat la spital unul dintre pasageri.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,03 mg alcool pur în aerul expirat, precizează Poliția Ilfov.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă