Șoferul care a rupt barierele de cale ferată de la Brănești s-a răsturnat cu mașina o oră mai târziu. Autoturismul este distrus

2 luni in urmă 35

Şoferul care a forțat trecerea la nivel cu calea ferată rupând pur și simplu barierele care tocmai fuseseră coborâte pentru a pregăti trecerea unui tren a avut accident după o oră de la incident. Cu el în mașină se mai aflau două persoane.

Polițiștii au stabilit că șoferul care a distrus bariera coborâtă înainte de trecerea trenului la o trecere la nivel cu calea ferată, trecând în viteză peste şine și autorul unui accident de mașină care a avut loc la scurt timp după este una și aceeași persoană.

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din Pantelimon au identificat conducătorul auto, care la data de 3 august a.c, în jurul orelor 19:38, a forţat trecerea printre barierele de semnalizare a trecerii la nivel cu calea ferată, distrugându-le prin îndoire, în cauză rezultând faptul că acesta este unul şi acelaşi conducător care a fost implicat în accidentul rutier ce a avut loc la aceeaşi dată, în jurul orei 20:50“, au precizat reprezentanţii IPJ Ilfov, potrivit adevarul.ro.

„La aceeaşi dată, în jurul orele 21:00 poliţiştii din Pantelimon au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier. Din primele cercetări a rezultat ca, în jurul orelor 20:50, conducatorul unui autovehicul, în timp ce se deplasa pe DN3, dinspre Brăneşti către Bucureşti, când a ajuns la km. 15+400, a intrat în coliziune cu parapeţii de pe partea stăngă a sensului de mers, după care s-a răsturnat în afara carosabilului”, au mai precizat poliţiştii.


Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,03 mg alcool pur în aerul expirat.

Pe data de 3 august, șoferul unui autoturism a rupt barierele coborâte înainte de trecerea trenului la o trecere la nivel cu calea ferată şi a trecut în viteză peste şine, imaginile fiind surprinse de o cameră de supraveghere.

Conform CFR, totul s-a petrecut cu puţin timp înainte de trecerea unui tren care circulă cu 160 de kilometri pe oră, oficialii companiei naţionale de căi ferate atrăgând atenţia asupra faptului că "o astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile a mii de oameni care călătoresc cu trenul”.

Incidentul a fost filmat în 3 august, la ora 19:38, la trecerea la nivel cu calea ferată din satul Pasărea, comuna Brăneşti, județul Ilfov, la kilometrul 23+800, pe magistrala Bucureşti Nord - Constanţa.

Citeste si:

Un șofer a rupt barierele lăsate cu puțin timp înainte de trecerea trenului. Incident șocant filmat în județul Ilfov VIDEO

Trei oameni au murit într-o mașină spulberată de un TIR. Accident cumplit produs noaptea pe centura Focșaniului

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă