Șoferul care a fost implicat în accidentul de la Timișoara în care au murit doi migranți s-a predat. Acesta nu avea permis de conducere

2 săptămâni in urmă 12


Doi migranți au murit, iar 10 sunt răniți, în urma unui grav accident petrecut miercuri seara în apropiere de Timișoara. Șoferul mașinii a fugit inițial însă s-a predat la poliție joi dimineața, potrivit publicației Opinia Timișoarei.


Șoferul fugar s-a predat joi dimineață.  Acesta are 22 de ani și este din județul Neamț, iar miercuri fusese în Serbia pentru a negocia transferul transfugilor pe care, de altfel, i-a preluat după ce au pătruns în România.


La audieri, șoferul în vârstă de 22 de ani le-a spus polițiștilor că a fugit de la locul accidentului pentru că s-a speriat. Mai mult, era băut când s-a aflat la volan, iar în momentul în care s-a predat avea o alcoolemie de 0,07 la mie.De altfel, șoferul nici nu avea carnet de conducere, scrie Opinia Timișoarei.


Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș fac cercetări în acest caz pentru infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere fără permis, dar și pentru trafic de migranți si trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Două persoane au murit și alte zece au fost rănite după ce un autovehicul în care se aflau mai mulți pasageri s-a răsturnat miercuri după-amiază în județul Timiș. În ceea ce privește răniții, unul dintre cei transportați la Spitalul Județean Timișoara, un tânăr în vârstă de 18 ani este în stare gravă, internat în Secția de Terapie Intensivă, cu fractură de coloană.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă