Șoferul beat și drogat care a intrat cu mașina într-un semafor de pe Bulevardul Magheru a fost reținut de procurori

2 săptămâni in urmă 7

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au dispus reţinerea pentru 24 de ore a şoferului care a refuzat, duminică, să oprească la semnalul poliţiştilor de la Rutieră, după care a intrat cu maşina pe trotuar pe Bulevardul Magheru, unde a lovit violent stâlpul unui semafor.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţa, iar din primele informaţii şoferul consumase droguri şi băuturi alcoolice.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, duminică, în jurul orei 09:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în intersecţia Bd. Aviatorilor/Piaţa Victoriei, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Bulevardul Aviatorilor.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat şi a continuat deplasarea către Piaţa Romană, încercând să se sustragă.

Poliţiştii au pornit în urmărirea conducătorului autovehiculului, care la intersecţia Bulevardul Gheorghe Magheru cu Strada George Enescu a trecut pe culoarea roşie a semaforului, după care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit violent stâlpul unui semaforul situat pe trotuar.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l în aerul expirat.

Totodată, acesta a fost testat şi cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv.

Conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice şi a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile articolului 336 alineatele 1 şi 2 din Codul penal.

El va fi dus miercuri în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Sursa foto; Captură video – YouTube / ActuaL TV Ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă