Şoferiţa unui Nissan a supravieţuit în mod miraculos, după ce maşina în care se afla a fost strivită de un camion, în SUA

3 săptămâni in urmă 16

A supravieţuit în mod miraculos: O femeie de 46 de ani a suferit doar câteva răni ușoare, după ce un camion a trecut peste și i-a strivit mașina, pe autostrada Interstate 5, din statul Washington.

Şoferiţa unui Nissan a supravieţuit în mod miraculos

Şoferiţa unui Nissan a supravieţuit în mod miraculos

Twitter

Polițistul de stat Rocky Oliphant a spus că femeia se afla în interiorul unui Nissan Altima, când camionul din spatele ei nu s-a oprit, în timp ce vehiculele încetineau pe podul de deasupra râului Skagit, în Mount Vernon, marți dimineață.

Camionul a intrat în coliziune cu respectiva maşină, împingând-o sub un alt camion. Autoturismul a ajuns să fie aproape zdrobit în întregime. ''Am auzit în continuare că o persoană este în interiorul mașinii'', a spus Oliphant pentru Fox 13. ''Acea persoană a putut să iasă din mașină singură''.

Şoferiţa a supravieţuit în mod miraculos

Poliția a fost vigilentă şi s-a mişcat extrem de rapid, în contextul inundațiilor istorice și alunecările de teren din weekend care au lăsat condiții periculoase de drum pentru şoferi, după precipitațiile record din nord-vest, notează Daily Mail.

Femeia a raportat că a simțit doar o ușoară durere de coaste și de cap, a spus poliția. Ea a fost dusă la un spital din apropiere pentru examinare. Într-un tweet referitor la incident, Oliphant l-a descris în cele din urmă ca fiind ''miraculos'' și că nu a văzut niciodată așa ceva în cei 14 ani de serviciu.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă