Şoferiţă rănită grav, după ce a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea s-a izbit violent de o basculantă

2 săptămâni in urmă 43

O şoferiţă a fost rănită grav, după ce a fost implicată într-un accident produs, marţi seara, pe Drumul Naţional DN67, respectiv pe raza localităţii Pietrari, judeţul Vâlcea.

Şoferiţa a fost preluată de medici în stare de inconştienţă

Aşa arăta maşina şoferiţei după ce s-a izbit de basculantă

  • Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs teribilul accident din Pietrari, judeţul Vâlcea.

Primele informaţii de la faţa locului arată că, într-o curbă deosebit de periculoasă, şoferiţa a pierdut controlul volanului, iar maşina în care se afla a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de o basculantă.

Şoferiţa a rămas încarcerată, în urma accidentului din Vâlcea, şi a fost extrasă cu dificultate dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Victima a fost preluată în stare de inconştienţă de medicii ajunşi la faţa locului. De asemenea, şoferul de pe basculantă a fost transportat şi el la spital, pentru investigaţii suplimentare.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul din Vâlcea

Autorităţile locale au intervenit la locul producerii accidentului cu un echipaj cu autospecială de stingere şi modul de descarcerare, un echipaj SMURD de la Govora şi încă unul de descarcerare de la Râmnicu Vâlcea.

Poliţiştii din Horezu au demarat o anchetă la faţa locului pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de Cristina Oprea, corespondent Observator.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă