Şoferii unui autocar, ținuti ostatici de un pasager înarmat, pe o autostradă din Germania. Restul călătorilor asistă la întreaga scenă, de pe marginea autostrăzii

1 lună in urmă 23

De Ovidiu Cojocaru.
Publicat: 21.09.2021, 22:39.
Actualizat: 21.09.2021, 22:52

Trei pasageri ai unui autocar care călătorea pe o autostradă din Germania au fost ţinuţi ostatici de o persoană înarmată, în această seară.

Persoana înarmată era pasager al autocarului

Persoana înarmată era pasager al autocarului

Shutterstock

Oficialii au raportat că autocarul vizat este un vehicul venit dintr-o ţară străină. La momentul sosirii forţelor de ordine, în interiorul lui se aflau trei persoane, cei doi şoferi şi atacatorul care ar fi fost pasager în autocar, relatează The Mirror. Ceilalţi călători au fost daţi jos şi se aflau pe marginea autostrăzii.

Autostrada 9 din Bavaria a fost complet închisă pe ambele sensuri de mers, între localităţile între Hilpoltstein și Greding. S-a raportat că cele două persoane au fost luate ostatice în urma unei „dispute”. Poliţiştii au organizat mai multe echipe care să negocieze cu persoana înarmată pentru a elibera şoferii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un tată sfâșiat de durere l-ar fi obligat pe pedofilul care i-a abuzat fetița să-și sape singur groapa, apoi l-ar fi ucis, în Rusia

1

Un tată devastat de durere l-ar fi forțat pe pedofilul care i-ar fi abuzat fetița în vârstă de doar 6 ani să-și sape singur mormântul, înainte de a-l înjunghia, arată primele indicii dintr-un caz înfiorător petrecut în Rusia. Bărbatul ar fi descoperit imaginile înfiorătoare chiar pe telefonul prietenului lui, Oleg Sviridov. Atenție, informații ce pot avea impact emoțional.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă