Șofer vitezoman, prins cu 164 de km/oră, pe străzile Capitalei. Tânărul de 20 de ani a rămas pieton pentru trei luni

3 săptămâni in urmă 71

164 de kilometri pe oră, pe străzile Capitalei. Este viteza cu care a fost prins, aseară, un tânăr de 20 de ani, în urma unor razii făcute de Poliţia Rutieră. Ca el, au mai fost şi alţi zeci de şoferi care au depăşit viteza legală admisă. Iar mulţi dintre cei care nu au călcat prea tare pedala de acceleraţie, fie erau băuţi, fie drogaţi. În total, 23 de şoferi au rămas fără permisul de conducere.

Polițist: "Viteza cu care aţi fost înregistrat de aparatul radar a fost de 164 de km/oră, limita pe acest segment de drum fiind de 60 km/oră".

Tânărul de 20 de ani a călcat prea tare pedala de acceleraţie pe o stradă din sectorul 1 şi a rămas pieton pentru trei luni. Amenda a fost de 2.900 de lei. Ca el, au mai fost şi alţii.

Alţi şoferi au scăpat doar cu amendă.

Mulţi șoferi s-au urcat băuţi sau drogaţi la volan

"În urma testării cu aparatul drugtest s-a stabilit faptul că a consumat cocaină şi cannabis. În acest context, conducătorul auto a fost condus la sediul INML în vederea recoltării de probe biologice. Iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", a declarat Claudiu Costea, de la Brigada Rutieră.

Prin astfel de controale, poliţiştii vor să diminueze numărul accidentelor.

Viteza este pe locul 3 în topul cauzelor ce duc la producerea evenimentelor rutiere.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă