Șofer salvat din apa unui lac, după ce și-a scufundat din neatenție autoturismul

1 lună in urmă 24

Duminica, 31 Octombrie 2021, ora 11:54

112 citiri

Șofer salvat din apa unui lac, după ce și-a scufundat din neatenție autoturismul

Un autoturism a ajuns în apă lacului Stolnici, duminică dimineaţă, 31 octombrie, după ce proprietarul, care dormea în interior, a decuplat din greşeală schimbătorul de viteze.

"Pompierii de la Punctul de Lucru Stolnici au fost solicitaţi să intervină pentru extragerea unui autoturism care a intrat într-un lac din localitatea Stolnici, după ce un ocupant a atins accidental, în somn, schimbătorul de viteze şi autoturismul a luat-o spre apă", au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul, care se afla la pescuit, a apucat să iasă din maşină înainte ca aceasta să se scufunde în apa adâncă de aproximativ doi metri.

"Salvatorii au intrat în apa adâncă şi au reuşit să lege maşina cu un furtun din dotarea autospecialei de intervenţie, iar cu ajutorul unui buldo-excavator de la SVSU Stolnici au adus autoturismul la mal", precizează ISU Argeş.

Citeste si:

 O căprioară traversează înotând Lacul Izvorul Muntelui VIDEO

Un fotograf a surprins într-o filmare o căprioară care a traversat înotând Lacul Izvorul Muntelui, vineri dimineață, pe 29 octombrie. Cristi Cristian, cel care a făcut filmarea, a...

 ”Nu există niciuna dintre cele 10 măsuri urgente pe care i le-am transmis premierului desemnat”

PSD nu poate vota un guvern PNL-UDMR cu un program de guvernare care taie din veniturile românilor, anunţă într-o postare pe Facebook Marcel Ciolacu. Liderul PSD anunţă că luni va propune...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă