Şofer român de TIR, lăsat fără motorină într-o parcare din Franţa:”Sper să aveţi decenţa să vă priviţi copilul în ochi”

3 săptămâni in urmă 27

Şofer român de TIR, lăsat fără motorină într-o parcare. Adrian Nica s-a trezit cu rezervorul gol într-o parcare din Franţa. Acesta a postat un mesaj pentru hoţi, pe un grup de Facebook dedicat şoferilor români.

Citeşte şi Şofer de TIR român, înjunghiat de colegul său într-o parcare din Franţa. Incredibil de la ce a pornit totul

„Sper să aveţi decenţa să vă priviţi copilul în ochi şi să le spuneţi că din munca şi necazul altor voi le oferiţi un trai decent”, a scris pe Facebook Adrian Nica.

Mesajul bărbatului a fost însoţit de câteva fotografii cu rezervorul camionului său care fusese spart. Acesta a făcut şi o plângere la Poliţie şi speră că cei vinovaţi vor fi găsiţi şi pedepsiţi conform legii.

Şofer de TIR, erou în Germania. A oprit cu propriul camion maşina unei şoferiţe care leşinase la volan: „Am vrut doar să ajut”

Ştefan a reuşit să oprească în siguranţă mașina unei femei care leșinase la volan, în Neuss-Uedesheim. Românul şi-a dat seama că ceva nu este în regulă în momentul în care a văzut că maşina condusă de o şoferiţă circula haotic pe contrasens.

Ștefan, un român în vârstă de 49 de ani,  a povestit că maşina i-a atras atenția în momentul în care a văzut că se apropie venind pe contrasens, atingând parapetele pasarelei. A observat cum ”corpul femeii se apleca într-o parte, spre schimbătorul de viteze” și a știut că trebuie să facă ceva pentru a preveni o tragedie. Astfel, a decis să împingă mașina femeii în parapetele de la marginea drumului, cu camionul lui de 30 de tone, făcând astfel mașina să se oprească.

„Nu m-am gândit la daune. M-am gândit doar că ar trebui să-l ajut pe șofer”, a spus şoferul român.

Incidentul s-a petrecu luni dimineaţă, atunci când Ştefan mergea către compania de transport la care lucrează,  în Grevenbroich, Germania. Potrivit poliţiştilor, românul şi alţi şoferi au avut grijă ca femeia aflată la volan să primească îngrijiri până la sosirea echipajului de ambulanță.

Citeşte şi Tragedie în Franța! Un șofer român de TIR a fost găsit mort în cabină

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă