Şofer român de TIR, găsit mort în cabină, lângă o autostradă din Spania. Dănuţ avea doar 40 de ani

2 luni in urmă 20

De Monica Palade.
Publicat: 06.08.2021, 15:34.
Actualizat: 06.08.2021, 15:34

Un şofer român de TIR a fost găsit mort în cabină, miercuri dimineaţa, de către un coleg, îngrijorat că acesta nu dă niciun semn de viaţă.

Şofer român de TIR, găsit mort în cabină, lângă o autostradă din Spania. Dănuţ avea doar 40 de ani

Shutterstock

Dănuţ B. se afla în pat, îmbrăcat doar cu tricou şi lenjerie intimă. Descoperirea a fost făcută într-o zonă a unui poligon industrial Riba-roja de lângă autostrada A3, Spania, la 9:30.

Găsit mort în cabina sa

Locul unde a fost găsit este cunoscut ca fiind folosit de transportatori pentru a opri să se odihnească înainte de a pleca din nou în cursă. Potrivit stiridiaspora, Dănuț se îndrepta spre La Junquera, însă a oprit în parcare pe timp de noapte să se odihnească. Din primele cercetări, nu existau semne de violenţă, urme de luptă sau că ar fi forţat cineva intrarea în cabină. O autopsie, ce va fi efectuată la Institutul de Medicină Legală din Valencia, va clarifica cauza exactă a morții.

Acum poliția judiciară a Gărzii Civile din Riba-roja investighează pentru a afla ce sa întâmplat. Compania de transport susține că Dănuţ, rezident în România, dar care stătea în oraşul Alaquas, ar fi trebuit să se afle în acea noapte în La Junquera. Una dintre ipotezele abordate este că el s-a abătut de la traseu din cauza unor fapte care nu au legătură cu munca sa.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă