Șofer român aruncat din cabina dubei, strivită sub un TIR, pe o autostradă din Belgia

1 lună in urmă 1

Pe autostrada E17, la Kruibeke, un accident rutier grav s-a petrecut marți după-amiază, la capătul blocajului rutier către Anvers. Un șofer al unei autoutilitare înmatriculată în România s-a izbit violent de un camion, scrie portalul de știri hln.be.

Bărbatul a fost dus la spital cu răni grave, dar este un mic miracol că a supraviețuit impactului. Accidentul s-a petrecut la aproximativ o sută de metri după intrarea și ieșirea autostrăzii din Kruibeke. Un camion bulgar a încetinit pe banda din mijloc, din cauza blocajului rutier cauzat de lucrările de la Oosterweel.

Șoferul român al unei autoutilitare a observat acest lucru prea târziu și s-a izbit de camion cu mare viteză. Potrivit martorilor, șoferul a fost aruncat din vehiculul său, la impact.

accident-belgia1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Bărbatul a suferit o leziune la cap și a fost, de asemenea, grav rănit la picior, dar nu era în pericol de moarte în momentul în care a fost preluat de ambulanță.

Accidentul a blocat trei benzi pe autostradă. Autoutilitara a fost blocată sub șasiul camionului.

Polițiștii rutieri au raportat deja mulți șoferi pentru că au făcut fotografii sau au filmat în timp ce treceau de locul accidentului.

Foto: HLN / Kristof Pieters

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă