Șofer prins după o urmărire epică prin București. A furat o mașină, a făcut accident, a sustras automobilul tamponat și a ”zburat” cu 140 km/ h pe constrasens

1 lună in urmă 22

O urmărire ca în filme a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 30 ianuarie, pe străzile Capitalei. Un barbat care furase o mașina dintr-o benzinărie din Curtea de Argeș a ajuns la București, unde a fost implicat într-o tamponare. Șoferii au coborât să vadă despre ce e vorba, însă hoțul a sustras și acest automobul și a fugit cu el. A început o urmărire epică. Poliția l-a capturat pe individ în jurul orei 2.30, scrie Ziare.com.

Șoferul ”fast and furious” are 22 de ani. Furase prima mașină dintr-o benzinărie, după ce-l amenintase pe proprietar cu un cuțit, și a fugit cu spre București. Unde a fost implicat într-un accident.

”La data de 29 ianuarie, în jurul orei 23.00, politilști ai Secției 20 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în apropierea unui complex comercial din sectorul 6 a avut loc un accident între două autoturisme. Ambii șoferi au coborât, moment în care unul din aceștia s-a urcat în cealaltă mașină și a fugit de la fața locului. În urmărirea masinii a pornit un echipaj de poliție, fiind solicitat si sprijinul altor echipaje”, a transmis Poliția Capitalei.

În încercarea de a scăpa de polițiști, șoferul a început să arunce din al doilea autoturism furat diverse obiecte și a gonit pe constrasens cu 140 de kilometri la oră. Avea cinci echipaje de Poliție pe urmele sale. A fost prins în jurul orei 2.30 dimineața pe o stradă din sectorul 6 și condus la audieri.

Foto: Ziare.com

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă