Șofer prins când gonea cu 231 de kilometri pe oră. Ce amendă a primit

5 zile in urmă 28

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 16:14

72 citiri

O maşină ce se deplasa cu viteza de 231 de kilometri de oră pe Drumul Expres 12

, în afara localităţii Piatra-Olt, depăşind cu peste 100 de kilometri pe oră limita maximă admisă, a fost depistată miercuri, 21 septembrie, de poliţiştii rutieri, şoferul fiind sancţionat cu amendă şi reţinerea permisului pentru trei luni, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Olt.

"La data de 21 septembrie 2022, în jurul orei 10,00, poliţiştii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfăşurau activităţi specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Expres 12, în afara localităţii Piatra-Olt, un autoturism ce circula cu viteza de 231 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h", a precizat sursa citată.

Autoturismul în cauză era condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Craiova, care a fost sancţionat de poliţişti cu o amendă contravenţională de 1.450 de lei.

Totodată, poliţiştii i-au reţinut bărbatului permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile.

Citește și:

 "Era primul Spring pe care l-au luat ei cu radarul"

Numărul românilor care au cumpărat o mașină electrică a crescut, iar mulți dintre cei care au un astfel de autoturism au ales Dacia Spring datorită prețului mai mic. Cei care au...

Laurențiu Duță, amendat de Poliție! Ce a făcut cântărețul din Constanța și ce amendă a încasat

Celebrul cântăreț constănțean Laurențiu Duță a avut ghinionul de a fi prins de Poliția din orașul său încălcând legea. Acesta a fost amendat de oamenii legii, deoarece a condus cu...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă