Şofer din Giurgiu, oprit de poliţişti cu şase focuri de armă. Bărbatul a fost arestat preventiv

1 săptămână in urmă 17

Magistraţii Judecătoriei Giurgiu au dispus, joi, măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de un bărbat de 50 de ani, din localitatea Mihai Bravu, judeţul Giurgiu, acuzat de mai multe infracţiuni la regimul rutier. Bărbatul a ajuns în faţa instanţei de judecată după ce, sâmbăta trecută, poliţiştii, care aveau informaţii conform cărora acesta şofează fără a avea permis de conducere, i-au făcut semn să oprească în trafic.

Bărbatul are permisul de conducere anulat

”Acesta nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea, fapt pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea sa, iar la un moment dat, unul dintre agenţi a executat 6 focuri, cu armamentul din dotare, unul în plan vertical şi 5 în direcţia autovehiculului, reuşindu-se oprirea acestuia”, transmite IPJ Giurgiu.

În urma folosirii armamentului, nu au fost înregistrate victime, poliţiştii reuşind să îl oprească pe şoferul fugar. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, bărbatul are şi permisul de conducere anulat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Şofer din Giurgiu, oprit de poliţişti cu şase focuri de armă. Bărbatul a fost arestat preventiv

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă