Șofer din Craiova, încătușat în plină stradă, după ce a fugit de poliție. Tânărul care a lovit două mașini nu avea permis de conducere

1 lună in urmă 2


Urmărire ca-n filme pe străzile Craiovei, marți dimineața, pentru prinderea unui şofer fără permis, care nu a oprit la semnalele poliţiştilor. În momentul în care a fost prins individul a fost încătușat de polițiști în plină stradă, potrivit ziarului local GDS.


Poliţiştii din Craiova au făcut semnal pentru oprirea unui autoturism, pe strada Nicolae Titulescu din Craiova, dar şoferul nu s-a conformat şi a a apăsat și mai tare pe accelerație.


Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului cu autospeciala de poliţie avand semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, urmărirea finalizandu-se la intersecţia cu strada Doljului, unde autoturismul a intrat în coliziune cu două autoturisme oprite la culoarea roşie a semaforului, scrie ziarul local GDS.


Momentul în care a fost prins de polițiști a fost înregistrat de un alt șofer care a pus imaginile pe grupul de Facebook „Ești din Craiova dacă...”


Șofer încătușat în Craiova sursa foto: Facebook Ești din Craiova dacă Șofer încătușat în Craiova sursa foto: Facebook Ești din Craiova dacă Șofer încătușat în Craiova sursa foto: Facebook Ești din Craiova dacă

Individul a fost încătușat în plină stradă și dus la secție. Totodată, cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă