Șofer de taxi covăsnean, amendat cu 2.000 de lei de Protecția Consumatorilor / Mașina era murdară și deteriorată

6 zile in urmă 28

Un taximetrist din municipiul Sfântu Gheorghe a fost amendat cu 2.000 de lei de către Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Covasna, pentru neasigurarea condiţiilor corespunzătoare de transport a pasagerilor, informează Agenția de presă Rador.

În urma unui control efectuat recent împreună cu Poliţia, inspectorii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor au constatat că maşina taximetristului este murdară și extrem de deteriorată, constituind un real pericol pentru pasageri şi participanții la trafic.

Acesta a fost amendat contravențional cu 2.000 lei și i-a fost suspendat temporar dreptul de a presta servicii de taximetrie cu această maşină, până la remedierea deficiențelor.

Citește și...

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă