Şofer de camion condamnat la 9 ani de închisoare, după ce a omorât 3 oameni

1 săptămână in urmă 29

 Arhivă Sursa foto: Arhivă

Un şofer de camion român a fost condamnat la 8 ani şi 10 luni de închisoare în Marea Britanie, după ce a provocat un accident în lanţ în urma căruia şi-au pierdut viaţa trei persoane şi altele au suferit răni grave.

MARŢI, 11 IANUARIE 2022, 23:55

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Bărbatul în vârstă de 41 de ani se afla la volanul camionului când a decis că este momentul potrivit să-şi caute o parteneră de sex pe site-urile de dating. Absorbit de site-urile de întâlniri, românul a provocat un accident în lanţ pe autostradă, în care şi-au pierdut viaţa trei persoane şi mai multe au suferit răni grave.

Accidentul s-a produs după ce bărbatul a ignorat semnalele de avertizare pentru a încetini și a avertiza șoferii cu privire la o aglomerare a traficului. Magistrații din Durham au concluzionat că bărbatul a fost ”complet absorbit de activitatea de căutare a satisfacției sexuale”, încât nu a reușit să frâneze la timp. Bărbatul cheltuie nu mai puţin de 50 de lire pentru a interacţiona cu potenţialele partenere de sex de pe site-urile respective.

În urma impactului, a avut loc o explozie urmată de un incendiu.

Ce pedeapsă a primit bărbatul

Accidentul mortal s-a produs în 15 iulie 2021, dar sentinţa a fost dată abia în data de 11 ianuarie 2022. Bărbatul a pledat vinovat şi a fost condamnat la opt ani și zece luni de închisoare. După executarea pedepsei, acesta nu va mai avea dreptul să conducă timp de zece ani.

Acesta locuia cu familia în Galashiels, Scoția, și transporta îngrășământ.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă