Șofer blocat în trafic și amenințat cu pistolul, în Dolj. Arma nu a fost găsită la percheziții

1 lună in urmă 1

Un șofer din București a fost blocat în trafic și amenințat cu pistolul, de un alt șofer, potrivit Digi24. Incidentul a avut loc pe un drum din Dolj, iar agresorul este un localnic de 22 de ani, conform IPJ Dolj.

Filmarea cu întreg incidentul a fost postată pe Facebook de șoferul amenințat. În imagini se vede clar cum un tânăr blochează strada cu mașina sa, scoțând pistolul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu, a spus că „la data de 19 februarie, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 33 de ani din București, cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, au fost blocați în trafic de un autoturism condus de un tânăr, fiind amenințați cu un pistol”.

Polițiștii au efectuat controlul corporal al tânărului în cauză precum și controlul autoturismului, dar nu au găsit încă pistolul care apare în imagini, a informat Digi24.

Tânărul a fost condus la sediul secției pentru audieri. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă