Socrul lui Adrian Mutu, eliberat condiționat! Au apărut primele imagini cu tatăl Sandrei aflat după 12 ani în libertate | GALERIE FOTO

2 săptămâni in urmă 2

Miodrag Bachici a fost eliberat condiționat, chiar în perioada în care Adrian Mutu se află cu naționala Under 21 la Budapesta pentru turneul final de tineret unde România are șanse importante de a ajunge în sferturile de finală.

Socrul lui Adrian Mutu a fost condamnat în 2002, în lipsă, pentru trafic de droguri de mare risc. În 2013 a fost încarcerat, după ce a reușit să se ascundă timp de mai bine de 10 ani.

La vremea respectivă, după o amplă operațiune a ofițerilor de la Antidrog, au fost capturate peste două kilograme de cocaină. Miodrag, zis Mile Sârbul, în locuința căruia s-a făcut tranzacția, a reușit să fugă cu puțin timp înainte de intervenția polițiștilor.

Socrul lui Adrian Mutu, eliberat condiționat! Au apărut primele imagini cu tatăl Sandrei aflat după 12 ani în libertate

A fost dat în urmărire internațională și condamnat la 12 ani de închisoare. Abia după 11 ani de căutări, socrul lui Adi Mutu a fost arestat și încarcerat la Penitenciarul Arad.

După ce a ispășit șapte din cei 12 ani din pedeapsa cu închisoarea, Miodrag Bachici le-a cerut magistraților de la Judecătoria Timișoara să fie eliberat condiționat. Iar, într-un final, tatăl deținătoarei titlului de Miss România a avut câștig de cauză. Acum se bucură la maximum de libertate.

Miodrag Bachici și-a însoțit fiica la cumpărături. Cei doi au mers împreună la un supermarket din Capitală. Sandra și-a parcat bolidul de lux și a intrat în incinta magazinului. Tatăl ei a preferat, însă, să o aștepte în mașină.

Conform celor de la Cancan, Miodrag Bachici a ieșit la aer. Îmbrăcat sport, cu o condiție fizică bună, a inspectat bolidul de lux, un Mercedes-Benz AMG GLE 43 Coupe, estimat la 70.000 de euro, iar apoi a luat o sticlă goală din automobil și a aruncat-o la gunoi.

S-a întors și a așteptat-o pe fiica lui, tot la aer. Apoi, soția ”Briliantului” a cumpărat tot ce avea nevoie, a plătit și a ieșit din supermarket.

The post Socrul lui Adrian Mutu, eliberat condiționat! Au apărut primele imagini cu tatăl Sandrei aflat după 12 ani în libertate | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă