Șocant! Gigi Becali vrea să-l răsplătească pe Florinel Coman după cazul „Permisul”: „Am grijă de copiii mei, îi fac 50.000 de euro salariul!”

1 lună in urmă 1

CONTEXT: Florinel Coman a fost înregistrat de aparatul radar gonind cu o viteză de 165 de kilometri pe oră pe „Autostrada Soarelui”.În momentul în care i s-au cerut actele, Coman nu a prezentat documentele necesare. Polițiștii au constatat că fotbalistul nu are, de fapt, permis de conducere pentru nicio categorie!Ca atare, fotbalistul s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a deține permis.

Latifundiarul a comentat situația lui Coman și susține că îl va sprijini pe fotbalist în cazul în care acest incident îi va trage cariera în jos. În prezent Coman încasează lunar 20.000 de euro la FCSB, dar Becali afirmă că este dispus să îi mărească salariul la 50.000!

Gigi Becali: „Îi fac salariul de 50.000 lui Coman”

„Se poate să-i dea puşcărie 1,2,3 ani, e adevărat. E grav, dar nu chiar atât de rău. Cariera lui dacă o să aibă o cotă joasă, eu am grijă de copiii mei, o să joace la FCSB şi o să-i fac 50.000 de euro pe lună. Acum are 20.000, îi fac 50.000”, a declarat Becali la Realitatea Plus. 

Pe deasupra, Gigi Becali a oferit motivul pentru care Florinel Coman nu a devenit lider la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor spune că fotbalistul în vârstă de 22 de ani „face caterincă”, ceea ce nu le este permis liderilor: „Florinel e inteligent, face glume, dar nu e lider, pentru că face caterincă, iar un lider nu are voie să glumească”. 

„Depinde de familie, de educaţia aia de mic copil, de caracterul părinţilor. Vreau să spun că Man câştiga tot la fel, dar niciodată nu a mers cu 165 la oră. Sunt oameni şi oameni, alţii mai teribilişti, agresivi, impulsivi. Le-am spus, îl vedeţi pe Ronaldo: muncă, muncă şi iar muncă. Eu mă bucur acum că o să se cuminţească mai mult. I-am spus «nu faci puşcărie pentru asta», el tremura”, a adăugat Becali. 

FOTO. Cum arată bolidul lui Florinel Coman

Ce riscă Florinel Coman

Dacă se va stabili că jucătorul lui FCSB a circulat pe drumurile publice fără a deține un permis de conducere valabil, Coman va primi o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între unu și 5 ani! 

Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice - Conducerea unui vehicul fără permis de conducere:

Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani

- Art 335 din Codul Penal

Gigi Becali susține că Florinel Coman are permis valabil, obținut în Ucraina, însă documentul pe care fotbalistul l-a prezentat nu este un permis auto, ci o traducere a unuia

VIDEO: Andrei Prepeliță despre inconștiența lui Florinel Coman

Citește mai multe știri despre situația lui Florinel Coman:

Daniel Pancu știe prin ce trece Florinel Coman: „Și eu am condus fără permis, am băut laIlie Dumitrescu, despre scandalul cu Florinel Coman: „Dădeai o poză, 50 de dolari și luai carnetul. Nu glumesc!”

Un șofer român de TIR bănuia că iubita îl înșela cu o prietenă. Oribil ce i-a făcut! Mărturie halucinantă: „M-am simțit ca un sclav„

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Gigi Becali l-a iertat pe Florentin Pandele. Suma COLOSALĂ pe care i-a lăsat-o soțului Gabrielei Firea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă