Șocant! Cere arestarea lui Gigi Becali pentru omor, după ce miliardarul a instigat românii să nu se vaccineze împotriva COVID: „Un prieten vorbea ca el și acum se odihnește la Bellu”

4 săptămâni in urmă 35

Omul de afaceri care a vrut să preia FCSB sau Rapid, Nati Meir, a reacționat dur la adresa lui Gigi Becali, după ce finanțatorul echipei roș-albastre a anunțat public că este împotriva vaccinului.

Latifundiarul din Pipera a explicat că vaccinul anti-Covid produce modificări genetice. De asemenea, a recomandat și celor care fac parte din structura FCSB să nu urmeze procedura recomandată de medici.

Nati Meir a încercat în 2009 să devină patronul Stelei/FCSB, după ce în 2008 a tratat cu George Copos pentru a obține pachetul majoritar de acțiuni al Rapidului.

Șocant! Cere arestarea lui Gigi Becali pentru omor, după ce miliardarul a instigat românii să nu se vaccineze împotriva COVID: „Un prieten vorbea ca el și acum se odihnește la Bellu”

Despre reacția lui Gigi Becali legată de vaccinarea anti-Covid a comentat și impresarul Florin Manea, la ProSport Live: „M-am vaccinat. Sunt transom. Acum nu mai transfer nimic la FCSB”

Redăm integral postarea lui Nati Meir, așa cum a redactat-o omul de afaceri.

„Buna dimineata Romania!!! Nu stiu cum dar am avut astăzi duminica 31.10.2021 se vad Realitatea tv pe facebook care a scris despre Gigi Becali.
Cred ca Dl Becali trebuie se fie arestat pentru omor ca spune la tv se nu vă vaccinați contra Corona Covid 19. Am avut si eu un prieten in Romania de 63 de ani avocat Bujor Neculai care a vorbit la fel ca Gigi Becali si acum se odihnește la Belu in București a murit înainte cam 2 săptămâni un om tare ca a crezut ca Gigi Becali. Oamenii ca Becali trebuie se fie arestat pentru Omor!! Cu respect Nati Meir Israel” scrie Meir pe rețelele sociale.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 7.424 de infectări cu SARS-CoV-2 şi s-au raportat 427 de decese: „Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 31 octombrie 2021, ora 10,00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 7.424 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 427 decese dintre care 33 anterioare”.

The post Șocant! Cere arestarea lui Gigi Becali pentru omor, după ce miliardarul a instigat românii să nu se vaccineze împotriva COVID: „Un prieten vorbea ca el și acum se odihnește la Bellu” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă