Șoc total pentru Pep Guardiola! Benjamin Mendy, starul lui Manchester City, e acuzat în Anglia de comiterea a încă două violuri

2 săptămâni in urmă 24

Numărul total al infracțiunilor de viol de comiterea cărora este acuzat starul lui Manchester City, Benjamin Mendy, a ajuns la șase, după ce au fost adăugate încă două fapte la cele patru inițiale.

Fotbalistul campioanei Premier League se află în arest după ce solicitarea sa de eliberare pe cauțiune a fost respinsă de un tribunal englez.

Biroul procuraturii britanice a anunțat marți că starul lui Pep Guardiola a fost pus oficial sub acuzare pentru comiterea a încă două infracțiuni de viol.

Benjamin Mendy se află în arest încă din luna august și a fost acuzat acum de comiterea a încă două violuri

Membrii echipei care investighează cazul lui Benjamin Mendy, în care fotbalistul este acuzat de comiterea a nu mai puțin de șase violuri, au aranjat ca jucătorul campioanei Premier League să apară miercuri în fața unui judecător pentru a răspunde la cele două acuzații noi de viol care i se aduc.

Mendy a fost deja pus sub acuzare pentru patru infracțiuni de viol și una de agresiune sexuală, ca urmare a unor plângeri primite din partea a patru persoane de sex feminin cu vârsta de peste 16 ani, au anunțat surse judiciare.

Răspunsul lui Manchester City din momentul declanșării anchetei asupra fotbalistului său a fost unul evaziv, menit să atenueze dimensiunile scandalului mediatic uriaș ce a urmat:

„Acest caz face subiectul unui proces de natură legală și în consecință clubul nu poate face niciun comentariu suplimentar până la finalizarea procesului”.

Benjamin Mendy trebuie să apară miercuri în fața Curții Magistraților din Stockport, nordul Angliei, pentru a răspunde la noile acuzații care îi sunt aduse.

The post Șoc total pentru Pep Guardiola! Benjamin Mendy, starul lui Manchester City, e acuzat în Anglia de comiterea a încă două violuri appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă