Șoc total pe Camp Nou: FC Barcelona nu le poate oferi contracte noi starurilor Ansu Fati șI Pedri, din cauza dificultăților financiare cu care se confruntă!

4 zile in urmă 15

FC Barcelona continuă să negocieze cu noile sale vedete, Ansu Fati și Pedri, extinderea acordurilor actuale, dar lipsa banilor o împiedică să facă oferte concrete celor doi jucători.

Clubul de pe Camp Nou încearcă să rezolve problema banilor la finalul acestei săptămâni, când va fi supusă la vot obținerea unui împrumut de 1.5 miliarde de euro.

Barcelona este încrezătoare că starurile Ansu Fati și Pedri vor semna pe termen lung cu echipa blaugrana, dar nu le poate oferi momentan contracte din cauza problemelor financiare

Lipsa banilor a devenit o realitate cotidiană pe Camp Nou, iar managementul defectuos al fostei conduceri catalane le face viața extrem de grea noului președinte Joan Laporta și colaboratorilor săi aflați la șefia Barcelonei.

Una dintre cele mai stringente situații cu care se confruntă actuala conducere a catalanilor este asigurarea pe termen lung a continuității pentru cele mai tinere staruri din curtea Barcelonei.

Șefii blaugrana consideră drept o prioritate de top prelungirea înțelegerilor pentru Ansu Fati și Pedri.

Cu toate acestea, însă, faptul că Barcelona are un buget extrem de limitat și care este afectat într-un procent semnificativ de pandemia de coronavirus nu le permite catalanilor libertatea de a oferi salariile dorite de cei doi fotbaliști extrem de promițători.

Rămâne acum de văzut dacă Joan Laporta va reuși să rezolve problemele financiare ale clubului pe care îl conduce sau dacă Barcelona va pierde cele două nestemate, care au potențialul de a readuce strălucirea de odinioară pe Camp Nou.

The post Șoc total pe Camp Nou: FC Barcelona nu le poate oferi contracte noi starurilor Ansu Fati șI Pedri, din cauza dificultăților financiare cu care se confruntă! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă