Șoc pentru PSG! Neymar, în lacrimi după ce a aflat că nu poate juca împotriva Barcelonei: „Durerea este imensă!”

3 săptămâni in urmă 24

Neymar va fi marea absență a celor de la PSG în duelul cu Barcelona, din prima manșă a optimilor Ligii Campionilor. Mauricio Pochettino nu se va putea baza nici pe Angel Di Maria, pe Camp Nou.

Campioana Franței a anunțat că Neymar va lipsi timp de patru săptămâni, după ce starul brazilian s-a accidentat în meciul cu Caen, din Cupa Franței. Titular, fostul mare jucător al Barcelonei nu a mai putut continua meciul și a fost schimbat cu Mbappe, în minutul 63.

Neymar, despre care s-a spus de nenumărate ori că vrea să se întoarcă la Barcelona, după transferul său de la catalani, din 2017, a decis să continue la PSG.

Neymar, distrus după ce a aflat că nu poate juca împotriva Barcelonei: „Durerea este imensă și plâng mereu!”

„Tristețea este mare, durerea este imensă și plâng mereu. Încă o dată mă voi opri o perioadă din ceea ce îmi place cel mai mult să fac în viață: să joc fotbal. Uneori nu mă simt confortabil din cauza stilului meu de joc, pentru că driblez și sunt lovit constant de adversari. Vreau doar să fiu fericit atunci când joc fotbal și mă întristează foarte mult când aud un jucător, antrenor sau comentator spunând: ‘merită să fie bătut, copil răsfățat, etc’. Nu știu cât de mult pot rezista”, a scris Neymar, pe social-media.

”Neymar nu va putea juca împotriva Barcelonei, clubul a comunicat deja pașii pe care trebuie să îi urmeze. Vom încerca să alegem cea mai bună echipă în fiecare joc, cei care sunt 100% pe fiecare poziție. Este un jucător important, dar avem un lot numeros”, a spus și antrenorul celor de la PSG, Mauricio Pochettino.

PSG a primit a doua mare lovitură înaintea meciului cu Barcelona, în condițiile în care pe Camp Nou va lipsi un alt nume mare: Angel Di Maria.

The post Șoc pentru PSG! Neymar, în lacrimi după ce a aflat că nu poate juca împotriva Barcelonei: „Durerea este imensă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă