Șoc la Real Madrid! Eden Hazard este în pericol să nu mai poată juca fotbal niciodată dacă alege să se opereze pentru a treia oară la glezna stângă!

1 lună in urmă 2

Un reputat medic spaniol avertizează că starul lui Real Madrid, Eden Hazard, ar putea să nu mai joace fotbal niciodată dacă se operează a treia oară la glezna stângă.

Gruparea de pe Santiago Bernabeu nu este de acord cu decizia fotbalistului belgian de a fi supus unei noi intervenții chirurgicale la doar un an distanță de la ultima sa operație la gleznă.

Eden Hazard se poate lăsa de fotbal dacă se operează din nou! Ar fi un dezastru total pentru Real Madrid: „Vrea să arate că merită să fie acolo”

Reputatul doctor Jose Gonzalez, care lucrează pentru Atletico Madrid, a avertizat că o nouă operație la gleznă ar putea aduce sfârșitul carierei pentru belgianul Eden Hazard.

Se pare că Hazard dorește o nouă intervenție chirurgicală la gleznă, în încercarea sa disperată de a pune capăt șirului interminabil de accidentări care a făcut din transferul său la Real Madrid un adevărat coșmar.

Doctorul Gonzalez le-a spus celor de la Ondacero: „Hazard trebuie să se antreneze împreună cu echipa cel puțin 10 sesiuni de antrenament. Din experiența mea, este dificil pentru el să se întoarcă să joace la nivelul său obișnuit pentru Real Madrid, în acest sezon.

Dacă un jucător se întoarce pe gazon după o accidentare îndelungată fără să se antreneze din greu, cel mai normal este că se va accidenta din nou. El este nerăbdător, vrea să arate că merită și vrea să dea 100% și că nu degeaba este acolo”.

Belgia face presiuni ca să poată prindă EURO 2020

Real Madrid ar vrea ca Hazard să amâne operația la gleznă, dar se pare că federația din Belgia ar dori ca acesta să se opereze cât mai repede cu putință, în speranța ca atacantul blanco să poată să ia parte la turneul final al EURO 2020, reprogramat pentru această vară.

Între timp, Hazard a călătorit la Londra pentru o a doua opinie cu privire la accidentarea sa la gleznă și va decide în curând dacă va mai fi supus unei noi operații.

Vedeta lui Real Madrid a avut parte de un șir interminabil de accidentări din momentul în care s-a transferat de la Chelsea pe Santiago Bernabeu, în 2019.

Fotbalistul de 30 de ani a fost chinuit de problemele persistente de la glezna stângă și nu a reușit să repete evoluțiile excelente pe care le-a avut pe Stamford Bridge.

Hazard a fost limitat de accidentări la doar 14 apariții în tricoul echipei lui Zinedine Zidane în acest sezon, iar belgianul nu a oferit nicio pasă decisivă pentru coechipierii săi în acest interval.

The post Șoc la Real Madrid! Eden Hazard este în pericol să nu mai poată juca fotbal niciodată dacă alege să se opereze pentru a treia oară la glezna stângă! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă