Șoc la FC Liverpool! Fostul mijlocaș Mark Gonzalez a suferit un atac de cord la doar 36 de ani!

1 lună in urmă 5

Mark Gonzalez, fostul fotbalist al lui FC Liverpool, a suferit un teribil atac de cord la vârsta de 36 de ani.

Soția sa Maura Rivera a fost cea care i-a anunțat pe fani pe rețelele de social media.

Mark Gonzalez, fostul fotbalist al lui Liverpool, a suferit un atac de cord: „Iubirea vieții mele, ce șoc mi-ai dat tu mie!”

Mark Gonzalez, 36 de ani, a suferit un atac de cord și se recuperează acum, după spaima teribilă pe care a tras-o și care a lăsat-o pe partenera lui, Maura Rivera, în stare de șoc.

Aceasta a scris pe contul său de Instagram: „Iubirea vieții mele, sufletul meu pereche, ce șoc mi-ai dat tu mie! Ultimele nopți au fost teribile. Zile pline de incertitudini, a fost cu adevărat înfricoșător.

Scriu aceste rânduri în timp ce tu ești încă aici cu noi și ești un pic mai bine. Faptul că ești încă aici cu noi ne face să ne bucurăm de fiecare moment pe care îl petrecem împreună, ca o familie, și pentru că trăim. Este uimitor cum totul se poate schimba de la un moment la altul”.

Maura Rivera a adăugat: „Viața ne poate surprinde și ne poate pune la încercare, poate să ne înspăimânte, dar cu credință, curaj și speranță, putem trece cu bine peste toate dificultățile. Vreau să fii cu mine pentru totdeauna, Mark”.

A câștigat Copa America cu Chile și s-a retras în 2019

Gonzalez a adunat 25 de apariții pentru Liverpool în timpul unui sezon petrecut pe Anfield. Fostul mijlocaș lateral a sosit pe Merseyside în octombrie 2005, dar, din cauza problemelor legate de permisul său de muncă, a fost inițial obligat să aștepte debutul la echipa „cormoranilor”.

După o perioadă de împrumut la Real Sociedad, i s-a permis în cele din urmă să joace pentru echipa lui Rafa Benitez, în 2006, și a marcat două goluri în 25 de jocuri.

Gonzalez a plecat apoi de la Liverpool la finalul acelui sezon pentru a se transfera în Spania, la Real Betis, pentru suma de 6 milioane de euro.

Chilianul a petrecut doi ani în Spania înainte de a pleca în Rusia, pentru a semna cu ȚSKA Moscova. Apoi, s-a întors în țara sa natală, Chile, pentru a se alătura celor de la Universidad Catolica și mai târziu a jucat pentru Sport Recife, Colo-Colo și Magallanes, înainte de a se retrage definitiv din activitate în 2019.

Mark Gonzalez a strâns și 56 de prezențe la naționala statului Chile, pe care a reprezentat-o cu succes la două Cupe Mondiale și pentru care a jucat un rol decisiv la câștigarea trofeului Copa America, ediția 2016.

The post Șoc la FC Liverpool! Fostul mijlocaș Mark Gonzalez a suferit un atac de cord la doar 36 de ani! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă