Șoc la Dinamo! Fabbrini s-a răzgândit și vrea să plece » Alți doi jucători au devenit liberi! Anunțurile oficiale

1 lună in urmă 6

Demersul lui Fabbrini a fost făcut public de către Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF: „FABBRINI DIEGO vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare - Acordă termen la data de 03.02.2021”. Speța se va judeca pe 3 februarie, la fel ca în cazurile lui Bejan și Ionuț Șerban, alți jucători care și-au depus memoriu.

De asemenea, CNSL a informat că Andrei Sin (29 de ani, fundaș stânga) și Andreas Mihaiu (22, mijlocași ofensivi) tocmai au devenit liberi de contract! De asemenea, clubul este obligat să le achite celor doi salariile din perioada septembrie-decembrie 2020, dacă hotărârea nu va fi schimbată la recurs! Ei se adaugă unei liste de 8 jucători care au spus adio în această iarnă grupării din Ștefan cel Mare: Valle, Gonzalez, Isma Lopez, Ba, Rene, Aleix Garcia, Camara și Mejias.

Memoriul lui Mihai Popescu, în prezent la Heart of Midlothian, Scoția, a fost respins. Decizia poate fi atacată de jucător.

Șoc la Dinamo: Fabbrini s-a răzgândit din nou și vrea să plece!

La începutul anului, GSP.ro informa în exclusivitate că Fabbrini și-a depus memoriu. Ulterior, fanii din DDB au comunicat că l-au întors din drum, iar Diego îi confirma la finalul meciului contra Chindiei (0-1) din urmă cu două etape: „Eu și familia mea ne simțim bine aici, la Dinamo. Sunt probleme, da, important e să le rezolvăm. Cred că DDB se va ocupa de tot. Am mai multe oferte, dar voi rămâne aici”.

Fabbrini a jucat pentru Dinamo și în victoria de miercuri seară cu Gaz Metan, 2-1. În total, mijlocașul a bifat 19 partide pentru „câini” în actuala stagiune de Liga 1, reușind 3 goluri.

Diego Fabbrini, curtat de CFR Cluj

Fabbrini nu și-a depus memoriu la FIFA, așa cum jucătorii străini procedează în mod normal, ci în România, la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL). Motivul? Fabbrini vrea să continue în România. Cea mai importantă ofertă vine din partea campioanei CFR Cluj.

În cazul în care italianul va avea câștig de cauză la comisii, Dinamo nu doar că va pierde un fotbalist important, dar va fi pusă serios la cheltuială! Mai exact, în acest scenariu, alb-roșii se vor vedea nevoiți să le plătească bulgarilor de la ȚSKA Sofia 200.000 de euro, pentru că l-au pierdut gratis pe Fabbrini. Aceasta este una dintre clauzele contractului de transfer al lui Diego Fabbrini de la ȚSKA Sofia la Dinamo, mutare efectuată în vara anului 2019.

Diego Fabbrini mai are un an și jumătate de contract cu Dinamo. CFR Cluj este dispusă să îi achite un salariu de 15.000 de euro/lună.

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Gaz Metan 2-1

VIDEO. Cristi Bobar, fostul oficial al lui Dinamo, despre meciul cu Gaz Metan: „Îl știu pe Bîrsan, nu mă miră ce a făcut”

Petre Roman a recunoscut că a curtat-o pe Zoe Ceaușescu. Gestul Elenei Ceaușescu când a aflat

Libertatea

Playtech: Ce s-a întâmplat la înmormântarea soției lui Tudor Gheorghe. Este tulburător ce a făcut nepotul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă