Șoc la campioana Premier League: Riyad Mahrez e la un pas să se transfere de la Manchester City!

1 săptămână in urmă 4

„Călăul” lui PSG din semifinalele Ligii Campionilor din sezonul trecut, Riyad Mahrez Mahrez, este foarte aproape să plece de la campioana Angliei, Manchester City.

Internaționalul algerian a început să fie folosit tot mai rar de către managerul grupării de pe Etihad Stadium, Pep Guardiola, iar africanul vrea să se transfere în iarnă la un club unde să joace.

Lipsa de continuitate în prima echipă a lui Manchester City l-ar putea determina pe starul Riyad Mahrez să plece în această iarnă de pe Etihad Stadium

Riyad Mahrez este cel mai bun marcator al echipei lui Pep Guardiola în 2021 și, totodată, golgheterul campioanei Premier League în actuala ediție a Ligii Campionilor, cu 4 goluri înscrise până acum.

Internaționalul algerian se află printre cei 30 de finaliști la ediția din 2021 a trofeului Balonul de Aur. Cu toate acestea, însă, Mahrez este victima sistemului lui Guardiola care alege să facă rotații dese în compartimentul ofensiv al echipei cu care începe partidele, fie ele de campionat sau de cupe europene.

Raheem Sterling și Gabriel Jesus pot depune mărturie în acest sens, dar în cazul lui Mahrez s-ar putea ca totul să ducă în final la o despărțire definitivă de Etihad Stadium.

Extrema africană de 30 de ani mai are contract cu Manchester City până în vara lui 2023 și ar putea fi transferat încă din această iarnă pentru ca echipa engleză să se aleagă cu o sumă importantă de bani în schimbul său.

Superputerile Real Madrid și PSG s-au arătat deja interesate de serviciile lui Riyad Mahrez și în perioadele de transferuri anterioare, dar acum vor aștepta să vadă cum vor evolua lucrurile la Manchester City, mai ales că internaționalul algerian va lipsi de la „cetățeni” între 9 ianuarie și 6 februarie, perioadă în care va participa cu naționala țării sale la Cupa Africii pe Națiuni 2022.

The post Șoc la campioana Premier League: Riyad Mahrez e la un pas să se transfere de la Manchester City! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă