Șoc în „Ștefan cel Mare”! Dorin Șerdean revine în forță! Suporterii susțin că l-au concediat pe președintele executiv, dar acesta controlează în continuare conturile lui Dinamo! | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 23

În ciuda actelor de concediere prezentate de PCH, directorul general Dorin Șerdean are în continuare putere în club și aprobă prin semnătură plățile pe care ultrașii ”DDB” le fac astfel încât Dinamo să poate funcționa. ProSport a aflat toate dedesubturile unei înțelegeri tacite dintre taberele PCH și Șerdean care se și luptă la Tribunal.

”DDB” a dus o reală luptă cu omul de încredere al lui Pablo Cortacero, Dorin Șerdean. Ultrașii chiar l-au concediat pe maestrul șahist din postul de președinte executiv și au dovedit acest lucru printr-un act semnat chiar de Șerdean. Dar se pare ca situația stă de fapt altfel!

În ciuda actelor prezentate de Peluza Cătălin Hîldan, Șerdean duce în continuare o luptă la Tribunalul București, prin care cere să fie repus în funcție. Ieșit din decorul lui Dinamo și implicat în lupta din tribunale, fostul viceprimar din Alba Iulia, continuă să facă muncă de director general la Dinamo! Sursele ProSport susțin că suporterii îi trimit constant lui Șerdean acte pentru a fi semnate. Este vorba despre diverse plăți și cheltuieli ce țin de funcționarea clubului dinamovist.

Inclusiv salariile pentru oamenii de la birouri sunt aprobate prin semnătură de Dorin Șerdean. Dar cum este posibil acest lucru având în vedere că ultrașii PCH au anunțat pe toate canalele de comunicare faptul că au scăpat de Șerdean? Ba chiar l-au numit pe Constantin Eftimescu președintele CA și omul care prin semnătura sa poate autoriza sau nu cheltuieli ale clubului Dinamo. Răspunsul este simplu. 

Ultrașii nu sunt siguri de victoria lor în fața lui Șerdean și vor să facă totul ca la carte pentru a nu risca în procesul de la Tribunalul București. Cu alte cuvinte, relația tacită dintre fani și Șerdean este următoarea: orice cheltuială este trecută prin semnătura lui Șerdean, iar acesta acceptă sau nu plata. Aceleași surse susțin că până în acest moment, Șerdean nu a refuzat nicio plată înaintă de DDB. Nu se știe dacă a făcut acest lucru ca un gest de bunăvoință sau tot pentru a se proteja în fața unor posibile acuze ale suporterilor. Ca situația să fie și mai încurcată, și Constantin Eftimescu are specimen de semnătură în rolul său de director general și poate semna plăți pe care clubul să le facă.

Constantin Eftimescu (centru) este înlocuitorul lui ȘerdeanConstantin Eftimescu (centru) este înlocuitorul lui Șerdean

S-au șicanat reciproc!

ProSport a publicat hârtia prin care Dorin Șerdean a fost concediat de la Dinamo (semnată de Șerdean), iar în schimbul deciziei luate de fani, Șerdean a refuzat să predea mașina de serviciu la sediul clubului și a lăsat-o într-o parcare din Alba Iulia, informația prezentată de ProSport fiind confirmată la momentul respectiv de directorul de marketing al ”câinilor roșii”, Radu Birlică.

Șerdean este omul care a intermediat discuțiile inițiale dintre Ionuț Negoiță și Pablo Cortacero pentru tranzacționarea lui Dinamo. În momentul preluării clubului de către Cortacero, Șerdean a fost numit de spanioli pe postul de director general. Practic, șahistul este omul care l-a prezentat în România pe Cortacero, în primă fază lui Cornel Țălnar, iar mai apoi celor de la Dinamo prin intermediul lui ”Papa”.

Țălnar a refuzat să mai apară public pentru că se consideră vinovat pentru aducerea lui Cortacero la DinamoȚălnar a refuzat să mai apară public pentru că se consideră vinovat pentru aducerea lui Cortacero la Dinamo

The post Șoc în „Ștefan cel Mare”! Dorin Șerdean revine în forță! Suporterii susțin că l-au concediat pe președintele executiv, dar acesta controlează în continuare conturile lui Dinamo! | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă