Şoc în fotbal. A făcut stop cardiac pe teren şi nu a mai putut fi salvat

2 luni in urmă 27

Şoc în fotbal. Fotbalistul Franck Berrier a murit joi, la vârsta de 37 de ani, în urma unui stop cardiac. „Cu mare tristețe și neputință, am aflat de moartea vedetei clubului, Franck Berrier. Acesta s-a stins din viață în urma unui stop cardiac suferit în timpul unui meci. Le dorim apropiaților multă putere în aceste momente grele”, a anunțat clubul belgian KV Oostende, pentru care fostul mijlocaș francez a evoluat între 2013 și 2018.

Doliu în lumea sportului. A murit Tony Esposito, fostul portar de hochei pe gheață
De-a lungul carierei sale, Franck Berrier a mai jucat pentru Cannes, Zulte Waregem, Standard Liege, KV Oostente și KV Mechelen, scrie news.ro.

După retragere, francezul și-a continuat activitatea la KV Oostende, acolo unde a ocupat funcția de antrenor secund.

Tragedie în familia lui Michael Ballack! Fiul fostului căpitan al Germaniei a murit la doar 18 ani

Există şi veşti bune Eriksen anunță că revine pe teren. Fotbalistul picase inconştient pe gazon la EURO 2020.

Potrivit Calciomercato.com, fotbalistul lui Internazionale Milano a mers ieri să-și întâlnească colegii și noul staff tehnic, dar și să se acomodeze din nou cu orașul italian.

Fotbalistul de 29 de ani este convins că vrea să revină pe teren. „Personal, am trecut cu bine peste… în patru-cinci luni voi reveni la fotbal”, a transmis el. Fostul jucător al lui Tottenham Hotspur și Ajax Amsterdam poate că vrea să reintre în joc, însă nu se știe dacă revenirea sa va avea loc în Italia sau în alt campionat.

Eriksen nu are voie să joace cu defibrilator cardioverter implantabil (ICD) în Italia. Medicul Francesco Braconaro a explicat care este situația lui Eriksen. „Nu putem să-i dăm drept de joc pentru nicio competiție oficială din Italia. Dacă acel dispozitiv va fi îndepărtat, iar el își va putea relua activitatea fără niciun pericol și fără restricții, doar atunci va putea juca din nou pentru Inter”, a spus Braconaro, citat de Football-Italia.

Astfel, îndepărtarea ICD-ului rămâne o decizie pe care doar medicii, împreună cu Eriksen, o pot lua. Încă nu se știe exact ce a cauzat ca inima sportivului să se oprească, iar dacă nu există o boală preexistentă, îndepărtarea dispozitivului ar putea fi una fără mari riscuri.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă