Şobolan filmat în cuptorul unei patiserii din Ploieşti. Patronul a fost amendat cu 10.000 de lei, iar locația a fost închisă

1 lună in urmă 121


Un client a filmat marți, 24 august, un șobolan care se plimba prin cuptorul patiseriei din Ploiești, iar miercuri, în urma controlului, Direcția Sanitar- Veterinară Prahova a aplicat o amendă de 10.000 de lei, iar locația a fost închisă, a informat ObservatorNews. Reprezentanţii unităţii susțin că totul s-a întâmplat din cauza gunoaielor ce s-au adunat în ultima perioadă în oraș.


„Nepoțica mea a văzut șobolanii și ne-a chemat să-i filmăm. De acolo cumpăram zilnic produse de patiserie. Am trimis imaginile la DSP Prahova și la Direcția Sanitar Veterinară”, a spus persoana care a făcut înregistrarea, pentru Observatorul Prahovean.


După apariţia imaginilor, patiseria a fost închisă pentru renovare, aşa cum reiese dintr-un anunţ aplicat pe geamul unității, unde au fost aplicate mai multe hârtii pentru a nu se vedea ce se întâmplă dincolo de uşi.


„S-a luat decizia de a fi aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 10.000 de lei şi, ca sancţiune suplimentară, am decis interzicerea activităţii acestei unităţi", a confirmat Adrian Botoacă, reprezentant DSVSA Prahova.


Reprezentanţii patiseriei spun că totul s-a întâmplat din cauza gunoaielor ce s-au adunat în ultima perioadă în municipiu. Unitatea e în proces de renovare.


”S-a stricat şi cuptorul. Se înlocuieşte tot”, a explicat un angajat.Citeşte Articolul Întreg pe Sursă