Soarta Ancăi Dragu la șefia Senatului atârnă de un fir de ață. Alina Ghorghiu: "Nu e o sancțiune sau o pedeapsă, ci o chestiune de normalitate"

1 săptămână in urmă 4

Anca Dragu, președintele Senatului Anca Dragu, președintele Senatului

Zilele Ancăi Dragu la șefia Senatului sunt numărate. A doua funcție ca importanță în stat după cea de șef al statului, asta deoarece și persoana care deține acest rol este, totodată, și prima persoană pe linia de succesiune prezidențială, ar urma să ajungă la PNL, după negocierile dintre social-democrați și liberali din ultima perioadă. Există și un nume vehiculat în acest sens, în postura lui Florin Cîțu, actualul lider al PNL. Copreședintele liberalilor, Alina Ghorghiu, membru în Biroul Permanent al Camerei Deputaților, a declarat în urmă cu puțin timp, că revocarea Ancăi Dragu de la șefia Senatului nu este "o sancțiune sau o pedeapsă, ci o chestiune de normalitate" în contextul noii majorități parlamentare. 

MARŢI, 23 NOIEMBRIE 2021, 11:16

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: Dana Bărăgan

"A fost acest Biroul Permanent al Senatului pe care l-am condus. A fost un singur punct pe ordinea de zi de la ora 12:00 – revocare președintelui Senatului, punct ce ține cont de actuală configurație politică.

Nu e vreo pedeapsă sau o sancțiune la adresa președintelui Senatului. E o chestiune firească, de normalitate, democratică atunci când se schimbă majoritatea", a afirmat Ghorghiu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă