Soarele intră în Berbec pe 20 martie. Cum sunt afectate zodiile de acest fenomen

1 lună in urmă 10

Soarele intră în zodia Berbec pe 20 martie, iar acest fenomen astrologic își va pune puternic amprenta asupra tuturor. Află din rândurile de mai jos ce ne așteaptă în câteva zile!

Zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești) vor avea ocazia să se privească în oglindă obiectiv, căci acest tranzit într-un semn de foc le va scoate în față greșelile și defectele. Vor avea ocazia să se reorienteze din punct de vedere profesional, iar multe relații de prietenie vor fi reclădite din temelii.

Scorpionii și Peștii au șanse foarte mari să realizeze ceva extrem de important, să se concentreze mai mult asupra stării lor de bine, căci până acum s-au zbătut mai mult pentru alții.

Soarele intră în zodia Berbec pe 20 martie

Racii își fac ordine în gânduri și realizează, în sfârșit, care sunt oamenii de care trebuie să se înconjoare în viața lor.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) pornesc cu dreptul în următoarea etapă, odată cu acest tranzit al Soarelui în Berbec.

Taurii obțin câteva victorii de durată în carieră, iar Fecioarele se concentrează asupra transformării lor fizice, în sensul că își schimbă complet stilul de viață și au mai multă grijă de ele. Capricornii sunt în continuare pe un trend pozitiv din toate punctele de vedere.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător) au în față mai multe opțiuni de schimbare. Gemenii sunt puși în tot felul de situații care par dificile la prima vedere, dar dacă privesc cu atenție totul și își iau informațiile potrivite vor conștientiza de ce au nevoie cu adevărat în viață.

Schimbări benefice pentru nativii de foc

Pot porni o schimbare revoluționară pe plan profesional. Balanțele petrec mult timp în familie și își dedică aproape toată energia pentru cei dragi, iar Vărsătorii cunosc marea dragoste.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu) au în față zile pline de patos, de evenimente puternice în care vor fi protagoniste. Săgetătorii au parte de schimbări benefice pe plan sentimental, iar Leii se îndrăgostesc.

Berbecii sunt puși pe fapte mari și pe făcut bani, iar asta le dă foarte mare încredere în forțele lor.

Dan Suta

Despre autor: Dan Suta Dan Suta este redactor pe zona de Lifestyle la Fanatik. A debutat ca ziarist la Revista Teo, apoi a contribuit la dezvoltarea altor proiecte precum vip24.ro și huff.ro, dupa care a lucrat la siteul de știri b1.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă