Soacra Simonei Halep, Genica Iuruc, internată într-un spital de lux din București. Care este starea de sănătate a mamei lui Toni Iuruc

1 săptămână in urmă 16

Genica Iuruc, soacra Simonei Halep, este internată în spital privat din București pentru câteva investigații medicale amănunțite. Femeia a fost adusă la unitatea medicală chiar de Toni Iuruc, fiul ei. Acesta a vizitat-o pe mama sa și marți, 12 octombrie 2021, conform CANCAN.RO.

Spitalul în care se află mama lui Toni Iuruc este localizat în București și este o unitate medicală de lux. Din informațiile sursei citate, aceasta urmează să facă mai multe investigații medicale, însă la mijloc nu ar fi probleme grave de sănătate.

Fiul femeii și soțul Simonei Halep, Toni Iuruc, își vizitează mama în fiecare zi pentru a se asigura că totul este în regulă.

Soacra Simonei Halep, Genica Iuruc, internată într-un spital de lux din București. Care este starea de sănătate a mamei lui Toni Iuruc

Genica Iuruc a fost surprinsă recent de către CANCAN.RO alături de fiul ei, în cartierul Primăverii din Capitală. Aceasta este o persoană discrete, fiind foarte rare momentele în care iese în evidență.

Chiar dacă fiul ei și-a clădit un imperiu din afacerile cu imobiliare, soacra Simonei Halep nu dorește să arate că face parte dintr-o familie înstărită. Chiar dacă este considerată o femei bogată, prin aparițiile sale nu lasă de înțeles acest lucru.

 

The post Soacra Simonei Halep, Genica Iuruc, internată într-un spital de lux din București. Care este starea de sănătate a mamei lui Toni Iuruc appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă