SMS-ul șocant pe care Steliano Filip i l-a transmis administratorului judiciar de la Dinamo: „Mi-a spus asta! Eu nu vreau să devalizez clubul. I-am transmis să aducă o ofertă, dacă vrea să plece!” | EXCLUSIV

4 zile in urmă 7

Steliano Filip nu mai vrea să rămână sub nicio formă la Dinamo și face gesturi disperate doar ca să fie lăsat să își încheie conturile cu formația din „Ștefan cel Mare”.

Steliano Filp este fotbalistul pentru care DDB a făcut eforturi uriașe ca să îl aducă la Dinamo, dar să îi plătească și unul dintre cele mai mari salarii de la echipă. În acest moment fostul internațional este cu leafa la zi.

Însă, Steliano Filip se pare că a cedat psihic și vrea să plece de la Dinamo, deși a susținut într-un interviu în ProSport că suporterii au început să îl amenințe prin zeci de mesaje, dar acest lucru nu îl sperie.

SMS-ul șocant pe care Steliano Filip i l-a transmis administratorului judicial de la Dinamo: „Mi-a trimis mesaj la ora două dimineața!”

ProSport a aflat că Steliano Filip i-a trimis un mesaj în noaptea de joi spre vineri lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului Dinamo, prin care l-a anunțat că vrea să plece.

„Este adevărat că am primit mesaj de la Filip, dar vreau să vă spun foarte sincer încă de la început că problema este clară pentru noi, atât în cazul lui Steliano Filip cât și în cel al lui Pamen Iliev. Ei voi să plece de la Dinamo, dar vor să fie lăsați de către noi liberi de contract. Acest lucru nu se poate, iar noi nu acceptăm niciodată așa ceva. Nu vreu să devalizez clubul prin lăsarea lor liberi de contract. Ambii jucători știu foarte bine ce sacrificii am făcut pentru ei ca să le suportăm salariile, iar acest lucru îl facem în situația de criză în care ne aflăm acum.

Să ne aducă oferte, iar noi pentru un preț corect vom sta la negocieri. Nu ne-a fost deloc ușor să îi aducem, iar suporterii ne ajută foarte mult financiar. Dar, am primit un mesaj joi noaptea, cam pe pe la ora două prin care Filp mă anunța că vrea să plece acasă. Mi-a spus că are insomii noaptea și nu mai poate să stea la noi”, și-a început discursul Zavăleanu pentru ProSport.

„Eu nu vreau să cred că Filip este învățat să provoace un scandal cu noi!”

În continuare, Răzvan Zăvăleanu a declarat pentru ProSport: „Eu îl consider pe Steliano Filip un băiat rațional și cred că el realizează ce eforturi s-au facut ca lui să îi fie plătit salariul în condițiile noastre de criză. Nu vreau să cred că el este învățat de cineva să provoace vreun scandal cu plecarea asta a lui acasă.

El este un fotbalist profesionist și se află sub contract, iar acest contract trebuie respectat. Am spus că nu sunt de acord cu unele reacții ale suporterilor, dar totuși au și ei dreptul la niște păreri după ce au plătit atât de mulți bani că să țină echipa în viață. Filip trebuie să se gândească foarte bine la cea vrea să facă”.

The post SMS-ul șocant pe care Steliano Filip i l-a transmis administratorului judiciar de la Dinamo: „Mi-a spus asta! Eu nu vreau să devalizez clubul. I-am transmis să aducă o ofertă, dacă vrea să plece!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă