Smiley și Pavel Bartoș, dialog spumos la Pro TV: ‘Asta merităm la ce bani luăm la Românii au talent’

4 săptămâni in urmă 11

Un grup de dans ajuns pe scena ”Românii au talent” în ediția 20 a show-ului a făcut loc unui dialog spumos între Pavel Bartoș și Smiley. Cele două gazde ale concursului de la Pro TV au adus în discuție leafa lor. În glumă, artiștii s-au plâns de banii pe care îi încasează și de dezavantajul de a fi moderator în astfel de emisiuni.

Smiley și Pavel Bartoș, indignați că nu sunt privilegiați ca jurații Românii au talent. Dialogul spumos despre banii pe care îi încasează

Grupul de dans ”Magic Girls”, din Bârlad, a uimit juriul ”Românii au talent” cu numărul lor. Deși în această formulă abia din februarie, fetele au părut că dansează împreună din copilărie, au afirmat chiar jurații. Înainte de a-și primi verdictul, tinerele au asistat la o discuție între Pavel Bartoș și Smiley. Cel din urmă, în răspunsul său către concurente, a precizat că i-a plăcut dansul și că s-a simțit privilegiat că l-a putut vedea din fața scenei, nu din lateral, precum o făcea când era gazda emisiunii.

Cântărețul ocupă un loc la masa juriului atunci când se întâmplă ceva neplăcut cu unul dintre jurați. În acest caz, Andi Moisescu a fost infectat cu noul virus, așa că solistul i-a luat locul până starea de sănătate i-a permis din nou să fie parte a show-ului. Aici a intervenit Pavel Bartoș, care s-a declarat indignat că el încă vede talentele doar dintr-o parte și a amintit de salariul pe care el și Smiley îl au ca moderatori. Pentru a-l împăca și pe actor, Andra i-a propus acestuia să voteze în locul ei.

„Și la banii pe care îi luăm…”

  • Smiley: „Dintr-o parte nu e ce trebuie…M-am simțit privilegiat să văd momentul de aici, din față. Trebuie să vii și tu aici, Pavele.” 
  • Pavel Bartoș: „Adevărul e că și la banii pe care îi luăm merităm să vedem numărul dintr-o parte.”
  • Andra: „Mă gândeam la Pavel, oare ce ar vota el acum? Mai ales că a văzut numărul cu greu.”
  • Bartoș: „Noi, ca moderatori, trebuie să susținem pe toată lumea, așa că din partea mea, dacă mă lasă Andra să votez, aveți un mare DA.”
  • Andra: „Așadar, aveți 4 de DA și unul în plus de la Pavel. Ne vedem data viitoare.” 

The post Smiley și Pavel Bartoș, dialog spumos la Pro TV: ‘Asta merităm la ce bani luăm la Românii au talent’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă