Smiley, schimbare la Românii au talent. Cum a ajuns să fie în juriu, pentru prima oară în viață

2 săptămâni in urmă 17

Schimbare radicală la „Românii au talent”. După ce timp de 11 sezoane Smiley s-a aflat în postura de prezentator, de această dată artistul a trecut la pupitrul juraților. Pe cine a înlocuit acesta.

Smiley, la pupitrul juraților

Smiley și Pavel Bartoș sunt de unsprezece sezoane coprezentatori ai emisiunii „Românii au talent”. Însă, acum o schimbare radicala a avut loc. După ce show-ul din acest sezon a venit cu un nou jurat, în persoana Alexandrei Dinu, acum o nouă schimbare va avea loc.

Smiley va lua locul unui alt membru al juriului. Acest lucru se întâmplă în contextul pandemiei de coronavirus, după ce unul dintre cei prezenți în juriu s-a îmbolnăvit de Covid-19. Este vorba despre Andi Moisescu. Vedeta este astfel obligată să ia o pauză de  la jurizarea din sala de spectacol, iar locul său a fost luat de Smiley. Momentul a fost unul dificil pentru artist, deoarece trebuia să ia decizii în ce privește prestația concurenților.

Prezentatorul, în locul lui Andi Moisescu

Artistul a explicat cum a fost experiența sa în calitate de jurat al emisiunii pe care în mod normal o prezintă. El susține că nu a fost ușor să ia decizii în ceea ce-i privește pe concurenți.

„Pentru mine a fost dificil pentru că a trebuit să îi ţin locul lui Andi. Pentru aproape jumătate de emisiune. A fost greu. După 10 sezoane în care am fost în culise şi am ţinut cu fiecare concurent în parte şi am ovaţionat pentru fiecare, cumva am fost pus într-o situaţie în care a trebuit să aleg unul dintre ei…

Au fost oameni care nu s-au descurcat bine pe scenă şi a trebuit să spun şi nu, să dau şi X. La câţi oameni am văzut şi la câţi oameni am cunoscut pe scenă aici, ştiu să povestesc şi să judec un număr, să îmi dau seama dacă e bun sau nu e bun. Dar am fost pus în situaţia de a decide dacă e bun sau nu e bun.”, a spus artistul pentru protv.ro.

Andra, bolnavă de coronavirus

Sezonul cu numărul 11 al emisiunii „Românii au talent” a debutat de curând pe micile ecrane. Schimbarea din acest an a constat în faptul că Mihai Petre, unul dintre cei mai de temut jurati, nu mai apare în emisiune, locul său fiind luat de frumoasa Alexandra Dinu. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare zi de vineri și luni.

Recent, o altă jurată a emisiunii „Românii au talent” a anunțat că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre celebra Andra. Atât ea, cât și Cătălin Măruță, dar și cei doi copii ai cuplului au contactat virusul. Doar artista a avut simptome evidente. Ea a anunțat pe conturile sale de socializare că și-a pierdut vocea și a avut dureri musculare. Acum, însă, se simte mai bine si așteaptă să se reîntoarcă la viața normală. Tot ea a precizat în acelasi mesaj postat pe Instagram că, în ciuda bolii, a putut să se bucure de soare și să petreacă mai mult timp alături de familia sa.

 

 

The post Smiley, schimbare la Românii au talent. Cum a ajuns să fie în juriu, pentru prima oară în viață appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă