Smiley, noi cumpărături pentru fata lui. Ce a pregătit pentru Josephine

1 lună in urmă 1

Bucurie mare pe Smiley și Gina Pistol. Chiar dacă a devenit părinte de numai o săptămână, artistul este un tătic model, care ar face orice pentru fiica lui. Ce a cumpărat vedeta de la Românii au Talent pentru fetița lui Josephine te va emoționa.

Ce a pregătit Smiley pentru fiica lui, Josephine

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, de când a apărut micuța Josephine în familia lor. Vedetele au anunțat, ieri, numele fetiței lor pe InstaStories, spre bucuria fanilor care abia așteptau ca Smiley și iubita lui să dezvăluie secretul mult așteptat. Deși a devenit tătic de abia o săptămână, cântărețul este foarte implicat în îngrijirea micuței sale fetițe, pe care o iubește mai mult decât orice.

Smiley aleargă de dimineață până seara pentru a cumpăra tot ce trebuie pentru bebelușa lui. Recent, cântărețul le-a arătat admiratorilor săi de pe Instagram ce scaun de bebeluși a luat pentru mașină, semn că abia așteaptă să o scoată la plimbare pe fetița lui adorată.

„Cu noile activități nici n-am mai apucat să mă mai bărbieresc, dar sunt pregătit pentru noile drumuri. Vom circula în siguranță!”, a spus Smiley, în timp ce le arăta fanilor suportul în care va sta fetița lui când vor pleca la drum.

Smiley le-a dedicat iubitei sale și fiicei lor noua melodie, Până la tine, care se bucură de un imens succes pe Youtube. Fanii au primit-o cu foarte mult entuziasm.

Ce reprezintă Josephine, numele pe care Smiley și Gina l-au ales pentru fiica lor

Ce înseamnă, de fapt, numele Josephine și de ce Smiley și iubita lui au ales să-și numească astfel copilul. Josephine, tradus în limba română Iosefina, este femininul numelui Iosif. Conform dicționarelor de nume, Iosefina, nume evreiesc, se traduce prin „Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti” și reprezintă caracteristici precum sensibilitate, timiditate, indecizie, intuiție bine dezvoltată și o fire sociabilă.

Spre bucuria Ginei Pistol, tăticul lui Joshepine spune că fetița seamănă foarte mult cu mama sa, iar numele ales o poate descrie lejer și pe iubita lui Smiley, fiind o persoană sensibilă, emotivă și sociabilă.

Prezentatoarea de la Antena 1 le-a împărtășit fanilor o fotografie cu bebelușa de când se afla, încă, în burtica mamei, cu descrierea: „Ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet”. Cele două vedete au ținut secret numele fiicei lor, până în momentul în care au ridicat certificatul de naștere al micuței, pe care apare, oficial, Joshepine Ana Maria.

The post Smiley, noi cumpărături pentru fata lui. Ce a pregătit pentru Josephine appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă