Smiley l-a găsit pe ‘Hulk’ la Românii au talent: ‘Așa e în viața reală’

1 lună in urmă 14

Jurații au fost impresionați de un număr cu totul special de la Românii au Talent. Smiley a făcut și o glumă, spunând că l-a găsit pe Hulk.

Concurentul cu o forță extraordinară care i-a impresionat pe jurați

Tony Nistorov a venit la Românii au Talent și i-a uimit pe jurați cu forța lui fizică.

Artistul de circ a venit alături de fiul său, Thomas, însă au prezentat numere diferite. Tony a îndoit o bară cu dinții, s-a eliberat din lanțurile cu care a fost legat și a bătut cuie cu mâinile.

Jurații au fost șocați de ceea ce a putut să facă circarul.

„Sunt Tony Nistorov, am 52 de ani şi mă ocup de acte de forţă, strong man. Eu sunt născut în circ.

Suntem de patru generaţii circari. Eu am plecat cu mama şi cu tata ca artişti de circ. La Românii au Talent participă şi fiul meu, Thomas”, a spus concurentul.

El a povestit despre familia lui, iar soția lui vine și ea din familii de circari, care au dus tradiția mai departe. Cei doi sunt căsătoriți de 30 de ani și au împreună 4 copii. Toți cei patru au intrat și ei în lumea circului și lucrează în diferite țări.

„Suntem dintr-o familie de circari şi din mamă şi din tată, nu putea să iasă un avocat oricum. Pe soţie am cunoscut-o în Italia, suntem căsătoriţi de 30 de ani. M-am uitat în lojă şi am văzut-o. Nu ştiam că era din circ. I-am făcut cu ochiul, mi-a făcut înapoi şi aşa ne-am cunoscut.

Viaţa circului e viaţă frumoasă pentru că umbli, cunoşti lume, înveţi limbi. Umblăm 365 de zile pe an. Nu stăm niciodată acasă, nu stăm pe loc”, a mai spus Tony Nistorov.

Smiley, impresionat de „super erou”

A primit patru de DA și merge mai departe în etapa următoare. Alexandra Dinu a fost impresionată de numărul artistului. Florin Călinescu a adăugat că a simțit o bucurie foarte mare și a făcut și câteva glume caracteristice.

„Mi-ai adus aminte de Anthony Quinn în La Strada… Talpa veche a circului, cum eşti tu şi cu soţia, îmi aduce o imensă bucurie în suflet şi numărul ăsta care este vechi de când lumea. Femeia visează să ne pună în lanţuri şi noi luptăm să ne eliberăm. Să aveţi sănătate, mulţumesc pentru amintiri!”, a spus Florin Călinescu.

„Mă gândeam că sunt puţine filme despre circ. Este minunat că aţi adus pe scenă aşa din parfumul circului de demult cum era o dată”, a spus Alexandra Dinu.

Pe de cealaltă parte, Smiley a spus că este prima dată când vede pe viu super eroi, așa cum l-a catalogat pe Tony. El a vorbit despre importanța ca cei mici să vadă astfel de numere artistice și să le dea încrederea că pot face orice.

„Eu cred că circul e foarte important în primul rând în viaţa copiilor pentru că mi se pare că e prima oară când copiii văd pe viu super eroi. Atunci când eşti copil şi intri în arena circului şi vezi oameni care zboară, care bat cuie cu mâna în scânduri, strong men, oameni care fac lucruri extraordinare, care au curajul de a visa şi de a face ceea ce şi-au propus, e prima oară când copiii realizează că pot să facă orice în viaţă şi de aia cred că circul trebuie să continue şi să fie important în viaţa noastră”, a adăugat Smiley.

The post Smiley l-a găsit pe ‘Hulk’ la Românii au talent: ‘Așa e în viața reală’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă