Smiley, dezvăluiri despre sarcina Ginei Pistol. „Sunt pe ultima 100 de metri. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok”

2 luni in urmă 1

Smiley și Gina Pistol vor deveni în curând părinți. Artistul a fost invitat astăzi la Vorbește Lumea, unde a făcut noi dezvăluiri despre cea mai frumoasă perioadă pe care o trăiește.

„Sunt pe ultima 100 de metri, la ultima strigare. Încep să devin din ce în ce mai entuziasmat de ce urmează, cred că sunt pregătit, habar nu am ce mă așteaptă. Sunt entuziasmat să o cunosc.

Nu știm exact, aflăm luna aceasta data, mai durează o lună și un pic când va naște Gina. De la o vreme, toată lumea îmi zice Smiley tăticul, nu-mi mai spus Smiley omul”, a spus Smiley la Vorbește Lumea.

Smiley, dezvăluiri despre sarcina Ginei Pistol. „Sunt pe ultima 100 de metri. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok”

„Avem tot, suntem înarmați până în dinți. Am reușit să renovăm și o parte din casă, mai urmează să luăm niște hăinuțe, dar suntem de pregătiți la capitolul cărucioare, scaun de mașină, pătuț.

Abia aștept să o țin în brațe, sunt puțin așa emoționat, pentru că nu sunt foarte îndemânatic, dar când vine vorba de lucruri importante mă mobilizez”, a mai transmis artistul.

132756096_242810097215421_3386770853766858946_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm decât după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic.

Nu am o frică că o să fie fetiță, sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a mai adăugat Smiley.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă