Situatie tensionata la metrou din cauza demolarii spatiilor cormerciale. Directorul Metrorex a deschis un chiosc cu ranga VIDEO

1 săptămână in urmă 48

Situatia in statia de metrou Stefan cel Mare a devenit tensionata, miercuri, din cauza masurilor luate de autoritati de a desfiinta spatiile comerciale din incinta. Proprietarii magazinelor spun ca acest demers este un abuz.

Actiunea de desfiintare a chioscurilor din statia de metrou Stefan cel Mare a inceput inca de miercuri dimineata, iar cel care a afacut anuntul pe pagina de Facebook a fost chiar primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Ulterior, pe retelele de socializare au aparut filmutele cu chiscurile daramate. Jurnalistul Vitalie Cojocari a scris pe pagina sa de Facebook ca "directorul Metrorex, Stefan Paraschiv a pus mana pe ranga si a deschis un chiosc ca sa fie evacuata marfa. Actiunea a avut loc in huiduielile celor care au magazine in Metrou"

Si jurnalistul Alex Lancuzov a postat pe pagina sa momente din timpul demolarilor.Proprietarii de chioscuri spun ca actiunea este un abuz

"Nu are autorizatie ISU. Cum pretindeti de la noi, daca statia nu are? Daca dumneavoastra calatorii sunt mai de pret pentru Minister, de ce nu are statia? Ca oamenii circula prin statie", a spus revoltata proprietara unui spatiu comercial.

Metrorex a anuntat de vinerea trecuta ca termenul pentru eliberarea spatiilor comerciale a expirat, iar ca din aceasta saptamana vor incepe procedurile de evacuare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă