Situație rară la FCSB: Gigi Becali a plătit 3.5 milioane de euro pe rezerve

1 săptămână in urmă 19

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Dintre jucătorii aduși, au reușit să se impună în primul ”11” doar trei, stoperii Joyskim Dawa și Joonas Tamm și atacantul Andrea Compagno.

Gigi Becali a plătit 3.5 milioane de euro pe rezerve

Vedeta perioadei de mercato, David Miculescu, cumpărat de la UTA în schimbul a 1.7 milioane de euro, nu și-a găsit locul în echipă, a fost plimbat pe toate posturile din ofensivă și nu a dat randamentul așteptat nicăieri.

Al treilea cel mai scump transfer al verii, Eduard Radaslavescu, transferat de la Farul cu un milion de euro, este, de asemenea, doar rezervă la FCSB, pentru care a jucat doar 162 de minute în șase meciuri.

Rezervă e și Radu Boboc, adus de la Farul cu 400.000 de euro, care e ținut pe bancă de Valentin Crețu, scos din echipă în play-off-ul sezonului trecut de improvizația Ovidiu Popescu, în timp ce doi dintre fotbaliștii nou veniți în schimbul cărora s-au plătit 450.000 de euro, Marco Dulca și Bogdan Rusu, nu au convins și Gigi Becali le-a transmis că în iarnă sunt liberi să plece.

Astfel, FCSB a achitat nu mai puțin de 3.55 de milioane de euro în schimbul a cinci fotbaliști care nu sunt titulari, situație rară la clubul bucureștean. De obicei, Gigi Becali îi impunea în formula de start pe jucătorii pe care plătea sume de transfer.

Cazul Vadim Rață

FCSB a transfer un jucător în vară care deja nu se mai regăsește în lot, internaționalul moldovean Vadim Rață.

Mijlocașul central a fost achiziționat de la FC Voluntari, dar a fost trimis înapoi după doar 108 minute jucate. Toată ”afacerea” l-a costat pe Gigi Becali 240.000 de euro. 200.000 de euro au mers la clubul ilfovean, în timp ce 40.000 a primit jucătorul.

Cele mai scumpe transferuri făcute în vară în Liga 1

Galerie Foto

Etichete: gigi becali , marco dulca , transferuri fcsb , bogdan rusu , david miculescu , radu boboc , eduard radaslavescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă