Situație incredibilă! Toți antrenorii pe care Răzvan Burleanu îi are pe listă pentru a fi selecționer după Mirel Rădoi sunt liberi de contract: Dan Petrescu, Cosmin Olăroiu, Laurențiu Reghecampf și Gică Hagi! SPECIAL PROSPORT

2 luni in urmă 2

Răzvan Burleanu are o listă cu nume ale antrenorilor care pot ocupa funcția de selecționer al României, după ce Mirel Rădoi va pleca, iar cele mai importante 4 nume sunt acum fără angajament: Gică Hagi, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu și Laurențiu Reghecampf.

Rădoi este selecționerul României și va conduce, foarte probabil, prima reprezentativă pe toată durata calificărilor pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022, urmând ca despărțirea de FRF să se producă, înainte sau după turneul final, în funcție de calificarea echipei.

Lista lui Răzvan Burleanu pentru postul de selecționer al României, după Mirel Rădoi, conține doar antrenori care acum sunt liberi de contract!

Din informațiile ProSport, președintele Răzvan Burleanu are o listă cu nume din care va alege selecționerul României, după ce despărțirea lui Mirel Rădoi se va produce. Pe această listă, conform surselor noastre, primele 4 locuri sunt ocupate de Gică Hagi, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu și Laurențiu Reghecampf. În mod paradoxal, toți cei 4 antrenori sunt acum liberi de contract!

Gică Hagi (56 de ani) a decis să renunțe la a o mai antrena pe Viitorul în vara anului 2020, când a anunțat că vrea să ia o pauză de un an pentru a se concentra mai mult pe Academia de fotbal care-i poartă numele, după cum a explicat chiar el în ProSport. Fără el, Viitorul a ajuns pe o pantă descendentă, fiind în prezent antrenată de Mircea Rednic, Dobrogenii sunt pe locul 11 în Liga 1, la 8 lungimi în spatele primei poziții care duce în play-off.

Cosmin Olăroiu (51 de ani) – tocmai s-a despărțit de chinezii de la Jiangsu Suning, cu care a câștigat primul titlul din istoria echipei. Formația chineză s-a desființat din cauza problemelor financiare, iar Oli a fost nevoit să-și dea demisia. Românul are de recuperat de la Jiangsu Suning nu mai puțin de 12 milioane de euro, sumă care reprezintă salariul pe un an plus alte bonusuri. Cosmin Olăroiu nu duce lipsă de oferte, fiind în tratative cu arabii de la Al Hilal, însă nu se grăbește să ia o decizie finală.

Dan Petrescu (53 de ani) – a scos-o din zona retrogradării pe Kayserispor, apoi și-a anunțat șefii că vrea să-și dea demisia. Motivul, spune el, e reprezentat de anumite probleme legate de familie. Mai mult, acesta susține că în perioada imediat următoare nu se gândește la revenirea în fotbal, deși are câteva oferte bune, chiar și de la Celtic.

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) – a plecat de la Al Wasl în luna octombrie a anului trecut, iar de atunci stă pe bară. Rezultatele nu tocmai favorabile din Arabia l-au determinat să-și prezinte demisia, deși acesta avea contractul valabil până în vara lui 2021. A fost în discuții și cu Universitatea Craiova, însă n-a ajuns la un acord cu patronul Mihai Rotaru, cu care a și petrecut câteva zile de vacanță în Țările Arabe.

Marius Șumudică, al 5-lea în preferințele lui Burleanu, este și el pe făraș la Rizespor!

Marius Șumudică (49 de ani) este și el în grațiile președintelui Răzvan Burleanu. La rândul său, Șumi nu o duce prea bine în Turcia, unde n-a reușit nicio victorie de când a semnat cu Rizespor la mijlocul lunii ianuarie! Rezultatele dezamăgitoare l-au adus rapid în dizgrația fanilor, care nu s-au ferit să-i ceară demisia.

Uluitor! Foștii selecționeri Victor Pițurcă, Răzvan Lucescu și Cosmin Contra sunt și ei pe bară

Situația e la fel de complicată și la foștii selecționeri ai României. Victor Pițurcă, Răzvan Lucescu și Cosmin Contra sunt în prezent liberi de contract și oricând se pot întoarce pe bancă. E adevărat că nu sunt neapărat pe placul președintelui FRF Răzvan Burleanu. Piți are deja un an de când stă departe de terenul de fotbal, după despărțirea de Universitatea Craiova, în timp ce Răzvan Lucescu abia a plecat de la Al Hilal. De partea cealaltă, Cosmin Contra încă își linge rănile după despărțirea cu scântei de Dinamo de la finalul anului trecut.

The post Situație incredibilă! Toți antrenorii pe care Răzvan Burleanu îi are pe listă pentru a fi selecționer după Mirel Rădoi sunt liberi de contract: Dan Petrescu, Cosmin Olăroiu, Laurențiu Reghecampf și Gică Hagi! SPECIAL PROSPORT appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă