Situație inadmisibilă! Bătrân de 73 de ani, păgubit de 8.000 de lei de un bărbat din județul Iași

1 lună in urmă 1

Politia Vaslui/foto: INQUAMPolitia Vaslui/foto: INQUAM

Polițiștii  Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 45 ani, din comuna Moțca, bănuit de furtul sumei de 8.000 lei, de la o familie de bătrâni, din localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, județul Vaslui.

MIERCURI, 24 FEBRUARIE 2021, 22:50

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Sâmbătă, 20 februarie a.c., ora 13.45, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au fost sesizați de către un bărbat de 73 ani, din Satu Nou, cu privire la faptul că, în aceeași zi, a fost victima infracțiunii de furt, persoane necunoscute sustrăgând de la domiciliul său suma de 8.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni, sprijiniți de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Pașcani, au identificat în scurt timp prezumtivul autor al infracțiunii. Prezumtivul autor i-a oferit persoanei vătămate, spre vânzare, bunuri de uz casnic iar când victima și-a scos toate economiile să achite valoarea bunurilor cumpărate, profitând de un moment de neatenție, i-a sustras o parte din banii cu care aceasta intenționa să platească.   

Citește continuarea pe realitateadevaslui.net.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă