Situație fără precedent la PSG. O jucătoare a fost arestată. Reacția clubului

2 săptămâni in urmă 19

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Atacul violent care a scandalizat Franța

Potrivit L’Equipe și Eurosport, doi bărbați mascați au atacat-o pe Kheira Hamraoui, au scos-o din mașină, apoi au lovit-o cu o rangă de fier în zona picioarelor.

Kheira Hamraoui a fost transportată la spital și are răni la mâini și picioare.

Acest atac ar fi fost pus la cale de către Aminata Diallo, cu scopul de a elimina concurența pentru primul ’11’ la PSG. Kheira Hamraoui și Aminata Diallo joacă pe postul de mijlocaș.

Galerie Foto

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Poliția a arestat-o pe Aminata Diallo, în vârstă de 26 de ani. Sportiva franceză joacă pentru PSG din 2016.

Marți, Diallo a jucat pentru PSG în meciul din Liga Campionilor cu Real Madrid, în timp ce Hamraoui n-a fost în lot.

“PSG confirmă că Aminata Diallo a fost reținută de poliția din Versailles, după un atac asupra unei jucătoare din cadrul clubului, joia trecută. Paris Saint-Germain condamnă în cel mai puternic mod cu putință actele de violență comise.

Clubul a luat toate măsurile necesare pentru a asigura sănătatea și siguranța întregii echipe feminine. PSG colaborează cu poliția pentru a clarifica situația. Clubul va analiza evoluția anchetei și va lua măsurile necesare”, a anunțat PSG, într-un comunicat.

Kheira Hamraoui (31 de ani) a revenit la PSG în vara acestui an, după ce a mai jucat la echipa franceză între 2012 și 2016. A câștigat două titluri în Franța și două trofee ale Ligii Campionilor cu PSG, dar și două titluri în Spania și un trofeu al Ligii Campionilor cu FC Barcelona.

Etichete: psg , aminata diallo , kheira hamraoui
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă