Situația se agravează la FCSB! Mihai Stoica și alți trei jucători, depistați și ei pozitiv cu coronavirus! Cine sunt marii absenți pentru meciul din Europa League

2 months ago 2

Mihai Stoica, directorul sportiv al clubului FCSB, dar și alți trei jucători au fost și ei depistați pozitiv cu Covid-19.

După ce mai mulți membri din staff-ul celor de la FCSB au fost depistați pozitiv cu Covid-19, printre care și antrenorul Toni Petrea, Antena Sport informează că și Mihai Stoica a contactat acest virus.

Mihai Stoica, depistat pozitiv cu Covid-19

FCSB se pregătește pentru meciul din turul doi preliminar din Europa League, contra celor de la Backa Topola. Mihai Stoica și ceilalți infectați cu coronavirus nu au făcut deplasarea în Serbia.

Meciul dintre Backa Topola și FCSB este programat joi, 17 septembrie, de la ora 22:00, pe Stadionul „Gradski”. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe ProSport.ro.

Mihai Stoica nu este în acte directorul sportiv al clubului, motiv pentru care FCSB nu a anunțat Liga Profesionistă de Fotbal cu privire la starea de sănătate a acestuia, neavând această obligație.

Mai mult decât atât, ProSport a anunțat că, pe lângă Andrei Miron, alți trei jucători de la FCSB au fost depistați pozitiv cu coronavirus, în urma testelor efectuate în cursul zilei de miercuri. Unul dintre aceștia este fundașul central Iulian Cristea. Mijlocașii Darius Olaru și Florin Tănase sunt și ei suspecți de coronavirus, după ce s-au simțit rău, însă au ieșit negativi la primele teste. La ora 16:00, ora Serbiei, aceștia vor fi din nou suspuși testării pentru Covid-19.

Anunțul oficial al clubului FCSB

FCSB are, la momentul actual, 13 cazuri de coronavirus în cardul clubului.

Ovidiu Kurti (kinetoterapeut), Marius Popa (antrenor de portari), Andrei Miron (fundaș central), Toni Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team-manager), Mihai Stoica (director sportiv) și cei trei jucători depistați pozitiv în cursul zilei de miercuri.

„FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către Synlab, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive.

Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager).

Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome!”, au scris reprezentanții FCSB pe pagina oficială de Facebook.

The post Situația se agravează la FCSB! Mihai Stoica și alți trei jucători, depistați și ei pozitiv cu coronavirus! Cine sunt marii absenți pentru meciul din Europa League appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools