Situația lui Djokovici ia o turnură urâtă! Ar putea fi interzis trei ani în Australia!

2 săptămâni in urmă 13

Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 09:58

316 citiri

Situația lui Djokovici ia o turnură urâtă! Ar putea fi interzis trei ani în Australia!

Novak Djokovici nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa a fost anulată după opt ore de stat în aeroport.

Liderul mondial Novak Djokovici a făcut apel la decizia de anulare a vizei şi de expulzare din Australia. Cererea sa va fi examinată joi de judecătorul din Melbourne, Anthony Kelly.

În astfel de cazuri, sunt puține șanse ca decizia să fie întoarsă, a declarat pentru Daily Mail profesoara de drept Mary Crock de la Universitatea din Sydney.

Nadal n-are milă față de Djokovici: cum a comentat spaniolul toată tevatura

Mai mult, Djokovici ar putea avea probleme serioase pe viitor, și e posibil să nu poată intra în Australia în următorii trei ani!

"Dacă o viză este anulată, consecințele sunt pe termen lung. Dacă vei vrea să intri în Australia sau orice altă țară mereu ești întrebat dacă ai fost deportat sau expulzat.

Dacă este deportat din Australia, este posibil să i se interzică pentru trei ani accesul pe teritoriul țării", a spus Mary Crock pentru sursa citată.

Ar fi o adevărată lovitură pentru Djokovici, care a câștigat de 9 ori la Australian Open!

Citeste si:

 semifinale de vis la Torino! Djokovici s-a calificat en-fanfare

Liderul ATP, Novak Djokovici, a câştigat, vineri, al treilea său meci din Grupa Verde a Turneului Campionilor, scor 6-2, 6-1 cu britanicul Cameron Norrie, numărul 12 mondial. În primele...

 "Suportă consecințele deciziilor lui"

Spaniolul Rafael Nadal, care a obținut prima sa victorie după patru luni, a fost întrebat despre situația lui Novak Djokovici. Sârbului i s-a anulat viza de intrare în țară și este acum...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă